Günün İddaa Kuponu (3) 26.09.2021

26 Eylül Pazar günü Fransa Ligue 1 fikstüründe bizleri bekleyen 3 müsabakayı kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Marsilya – Lens: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 26 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 8. hafta mücadelesinde, Marsilya ile Lens kozlarını paylaşacak. Jorge Sampaoli yönetiminde Marsilya’yı mağlup edebilen olmadı. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlikle noktalayan Marsilya, UEFA Avrupa Ligi’nde ise konuk olduğu Lokomotiv Moskova deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Ligue 1 sahnesinde üst üste alınan Monaco ve Rennes galibiyetlerinin ardından, 180 dakikada gol yememeyi başaran ekip, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Angers deplasmanında süreyi 270 dakikaya çıkarmayı başarsa da, galibiyet hedefine ulaşamadı ve evine golsüz beraberlikle döndü. Cengiz, Payet ve Dieng son maçta etkisiz kalsa da, genel performansıyla gol yollarında güven verdi. Fransa Ligue 1’in 7 haftası evinde Strasbourg’u konuk eden Lens, ilk 6 haftada mağlubiyet yüzü görmezken, Lille derbisinde alınan zaferin ardından, yeni sezondaki ilk mağlubiyetini Strasbourg karşısında aldı. Kevin Danso’nun kırmızı kart görmesiyle birlikte zor anlar yaşamaya başlayan Lens, skor eşitliğini 67. Dakikaya kadar koruyabildi. İlk kez bir maçta skor üretmeyi başaramayan Franck Haise’nin öğrencileri, zorlu fikstürünü Marsilya deplasmanında sürdürecek. En yakın rakibi karşısına çıkacak olan Lens, bu hafta kazanarak 2. sırayı ele geçirme fırsatına sahip. Yeni sezonda mağlubiyet yüzü görmeyen ve liderlik takibini doludizgin sürdüren Marsilya, en yakın rakibi Lens karşısında kazanarak, şampiyonluk iddiasını bir kez daha ispatlayacaktır.

Clertmont – Monaco: MS 2, 1.75 (iddaa) – 2.07 (Bets10) ; 26 Eylül Pazar günü, Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri Clermont ile Monaco‘nun 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 18:00‘de başlama düdüğü çalınacak olan mücadele beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 4 haftanın namağlup takımı Clermont, 4-0’lık PSG mağlubiyetinin ardından toparlanamadı. Lidere 5. Haftada kaybeden ev sahibi, ardından Brest ile iç sahada 1-1 berabere kalırken, geçtiğimiz hafta Rennes’e deplasmanda 6-0 kaybetti. Tam 1 düzüne gol yiyen Clermont, ilk 2 haftada gol yemeden kazanırken, son 6 haftada ise tam 16 gol yedi. Etkili savunma performansı Gastien ve ekibini ilk haftalarda zafere taşırken, son haftalarda ise ev sahibinin kabus gibi günler yaşamasına neden oldu. Toparlanmak isteyen Clermont cephesinde, sezona fırtına gibi başlayan golcüler Rashani ve Bayo’da son haftalarda düşüşe uyum sağladı. Niko Kovac’ın öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi dönüşü Fransa Ligue 1’de vites yükseltti. Ligde ilk 5 haftanın 4’ünü puan kayıplarıyla geçiren Monaco, Avrupa sahnesinde Sturm Graz’ı 1-0 mağlup ettikten sonra, Ligue 1’de son 2 haftayı Nice beraberliği ve Saint Etienne galibiyetiyle noktaladı. Geçen sezon Lille ve PSG ile birlikte şampiyonluk savaşı veren Monaco, yeni sezonda kadro kalitesini büyük ölçüde korumayı başarsa da, bir türlü istikrar sağlayamadı. Özellikle golcüler Ben Yedder, Kevin Volland ve Golovin ilk haftalarda çok etkisiz kalırken, takımla birlikte yükselişe geçerek, gol katkısı vermeye başladı Monaco Clermont deplasmanında kazanarak, ilk kez 2 maçtan galip çıkmak istiyor. Son 2 haftadan mağlubiyet almadan çıkmayı başaran ve hücum hattında vites yükselten Monaco, Saint Etienne galibiyetinin ardından, Clermont karşısında da 3 puan hedefine ulaşacaktır.

Bordeaux – Rennes: MS 2, 1.85 (iddaa) – 2.16 (Bets10) ; 26 Eylül Pazar akşamı Bordeaux ile Rennes 3 puan mücadelesi verecek. Fransa Ligue 1 kapsamında sahne alacak olan müsabakayı Türkiye saati ile 14:00‘te, beIN SPORTS MAX HD 2 ekranları naklen yayınlanacak. Yeni hocası Vladimir Petkovic yönetiminde ilk 5 haftayı puan kayıpları içerisinde geçiren Bordeaux, galibiyet hasretine Saint Etienne deplasmanında son vermeyi başarırken, 2-1’lik galibiyetin ardından konuk olduğu Montpellier deplasmanında ise 3-3’lük beraberliğe razı geldi. Ev sahibi 1-0 geriden gelerek skoru 3-2’ye getirmeyi başarırken, sezon başından beri devam eden savunma zafiyetleri bu maçta da kendisi gösterince, önce geçen Bordeaux mağlubiyetten bitime 5 dakika kala bulduğu golle kurtuldu. Geçtiğimiz hafta evinde Clermont’u konuk eden Rennes, 3 maçlık galibiyet ve gol hasretine, tam 6 farklı galibiyetle son vermeyi başardı ve 7. Haftanın en iyi takımı olmayı başardı. Rakibine sezonun 2. Mağlubiyetini tattıran Rennes, 270 dakikalık gol hasretiyle çıktığı mücadelede tam 6 gol atmayı başardı. Benjamin Bourigeaud , Kamal Sulemana ve Gaetan Laborde skor katkılarıyla maça damga vururken, ilk 3 haftadan namağlup çıkmayı başaran Rennes, yükselişine kaldığı yerden devam etti. Geçtiğimiz hafta toparlanarak, Ligue 1 sahnesinde tekrar yükselişe geçen Rennes, Bordeaux deplasmanında da galibiyetlerine devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.01

Bets10 Bahis Oranı: 8.13