Venezia – Torino İddaa Tahmini 27.09.2021

İddaa fikstüründe 27 Eylül Pazartesi günü yer alan tek İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Venezia ile Torino karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati ise 21:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Pierluigi Penzo Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Venezia galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.50, Torino galibiyetine ise 2.12 oran belirlemiş durumda.

Venezia Düşme Potasında

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Venezia, 5. Hafta geride kalırken küme düşme potasının içerisinde yer aldı. İlk 5 haftada sadece ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Empoli’yi deplasmanda mağlup edebilen Paolo Zanetti’nin öğrencileri, geri kalan 4 haftada Napoli, Udinese, Spezia ve Milan’a kaybetti. 4 mağlubiyetin 3’ünde skor dahi üretemeyen ev sahibi, sadece Spezia karşısında tek farklı mağlubiyet alırken, geri kalan haftalarda rakipleri karşısında farklı skorlarla sahadan ayrıldı. Kısa sürede küme düşme adayları arasında yer alan Venezia, hem hücum hem de savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Torino Üstünlüğünü Koruyamadı

İtalya Serie A Ligi’nde sezona en etkisiz başlangıçlardan birine imza atan Torino, Ivan Juric yönetiminde ilk 2 haftayı Atalanta ve Fiorentina mağlubiyetleriyle noktalarken, 3. Haftadan itibaren vites yükseltti. Salernitana karşısında 4-0, Sassuolo deplasmanında ise 1-0 kazanmayı başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise 1-0 öne geçtiği Lazio karşısında 1 puana razı geldi. Son dakikaya kadar galibiyete daha yakın bir oyun sergileyen Torino, bitime 14 dakika kala 1-0 öne geçmeyi başarırken, 90. Dakikada penaltı golüne engel olamadı. Torino puan kaybı yaşsa da, etkili futbolunu 3 haftadır sürdürüyor.

Maç Bilgileri

Venezia – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierluigi Penzo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Venezia cephesinde Ala-Myllymaki, Fiordilino, Haps, Sigurdsson ve Lezzerini’nin sakatlığı bulunuyor. Torino cephesinde Pjaca, Praet, Belotti, Edera ve Izzo’nun sakatlığı bulunuyor.

Venezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Niki Maenpaa, Molinaro, Caldara, Ebuehi, Ceccaroni, Heymans, Antonio Vacca, Peretz, Di Mariano, Johnsen, Forte.

Torino’nun ilk 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Milinkovic-Savic, Djidji, Singo, Bremer, Aina, Ricardo Rodrihuez, Lukic, Mandragora, Linetty, Sanabria, Simone Verdi.

Son 3 haftadan 7 puanla çıkmayı başaran ve Serie A Ligi sahnesinde vites yükselten Torino, galibiyetlerine Venezia deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.81

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Koffi Djidji’nin kırmızı kartı Torino’yu galibiyetten etti. 1-0 öne geçmeyi başaran Torino, 10 kişi kaldıktan sonra beraberlik golünü yedi ve 1 puana razı geldi.