Günün İddaa Kuponu (2) 30.09.2021

30 Eylül Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi’nde 2. hafta heyecanı yaşanırken, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Sturm Graz – PSV: MS 2, 1.52 (iddaa) – 1.76 (Bets10) ; EXXEN platformundan 30 Eylül Perşembe akşamı naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi B Grubu 2. hafta mücadelesinde, Sturm Graz evinde PSV‘yi ağırlayacak. Maçın başlama saati 19:45. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sturm Graz, Avusturya Bundesliga’nın 2.’si olarak UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda boy gösterirken, galibiyet yolundaki en büyük kozu olan hücum silahlarını Monaco deplasmanında kullanamadı ve 1-0’lık mağlubiyete razı gelerek, 8 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. Maç boyunca isabetli şutu dahi bulunmayan Sturm Graz, 9 maçta 23 gol atmayı başarırken, Monaco savunması karşısında yetersiz kaldı. Son olarak Rapid Wien deplasmanından 3-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran ev sahibi, PSV karşısında 3 puanı hedefliyor. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun ilk haftasında Götze ve Gakpo’nun golleri PSV’ye yeterli olmadı. Real Sociedad’ı evinde ağırlayan Roger Schmidt’in öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Hollanda Eredivisie Ligi’nde ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezona harika başlayan ve hücum performansıyla takdir toplayan PSV, önce Şampiyonlar Ligi’ne Play Off Turu’nda veda etti, ardından Eredivisie Ligi’nde son 3 haftayı 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle kapattı. Namağlup lig performansını kaybeden PSV, hatalarını Avrupa sahnesinde galibiyetle telafi etmek istiyor. Konuk ekipte özellikle hücum hattı sezonun ilk maçından beri neler yapabileceğini ispatladı. UEFA Avrupa Ligi’ne goller ve 1 puanla başlayan PSV, Sturm Graz deplasmanında performansını bir adım daha ileriye taşıyacak ve 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

Ferencvaros – Real Betis: MS 2, 1.48 (iddaa) – 1.74 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi G Grubu 2. haftası, Ferencvaros ile Real Betis‘in 3 puan mücadelesine sahne olacak. 30 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00‘de başlayacak maçın yayın ekranı EXXEN. Şampiyonlar Ligi macerası 1. Eleme Turu’nda başlayan Ferencvaros, Prishtina, Zalgiris ve Slavia Prag’ı saf dışına itmeyi başarırken, Play Off Turu’nda Young Boys’a elendi. Macaristan NB I Ligi’nde ilk hafta aldığı Kisvarda mağlubiyetinin ardından, son 5 lig sınavından galibiyetle çıkmayı başaran Ferencvaros, doğrudan katıldığı UEFA Avrupa Ligi G Grubu’na ise 2-1’lik Bayer Leverkusen mağlubiyetiyle başladı. Maçın hemen başında Ryan Mmaee’nin golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi, 8. dakikada gelen golün ardından oyun hakimiyetini tamamen rakibine kaptırınca, mağlubiyetten kurtulamadı. Real Betis, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun ilk haftasında gol düellosundan zaferle çıkmayı başardı. Evinde ağırladığı Celtic karşısında ilk 27 dakikayı 2-0 geride kapatan ekip, devre arasına 2-2’lik beraberlikle girmeyi başarırken, harika geri dönüşünü ikinci yarıda sürdürdü ve 4-3’lük galibiyetle Avrupa sahnesine merhaba dedi. Grubun ilk haftasında harika bir hücum performansı sergileyen Real Betis, İspanya La Liga’da ise son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup çıkmayı başarırken, rakiplerine tan 9 gol attı. İki kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam eden Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta aldığı 2-0’lık Getafe galibiyetiyle güven tazeledi. Real Betis iki kulvarda birden hataya yer vermiyor. Üst üste galibiyetlerle müthiş bir seri yakalayan İspanya temsilcisi, galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyecek ve Ferencvaros deplasmanından 3 puanla dönecektir.

Celtic – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.71 (iddaa) – 2.03 (Bets10) ; 30 Eylül Perşembe akşamı, Celtic ile Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde kozlarını paylaşacak. G Grubu 2. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00‘de, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi’ne hatalar zinciriyle merhaba diyen Celtic, konuk olduğu Real Betis deplasmanından 4-3’lük mağlubiyetle döndü ve G Grubu’na puansız başladı. Ajeti ve Juranovic’in golleriyle 2-0 öne geçtiği Betis karşısında, 4-2 geriye düşen ekip, Ralston’un golüyle farkı 1’e indirse de, puan için yeterli olamadı. Avrupa dönüşü İskoçya Premier Ligi’dne önce Livingston’a kaybeden, ardından Dundee Utd ile evinde berabere kalan Celtic, düşüşünü lige taşıdı. Ange Postecoglou’nun öğrencileri sezona harika bir başlangıç yapsa da, son haftalarda formunu kaybetti ve kötü savunma performanslarıyla, 3 maçtır galibiyete hasret kaldı. UEFA Avrupa Ligi serüvenine 2-1’lik Ferencvaros galibiyetiyle başlayan Ferencvaros, Avrupa dönüşü Almanya Bundesliga’da galibiyetlerine hız kesmeden devam etti. Bundesliga’da tek mağlubiyetini Avrupa öncesi Dortmund karşısında alan konuk ekip, Avrupa dönüşü Stuttgart ve Mainz’ı mağlup etti. Yeni hocası Gerardo Seoane ile harika performanslara imza atan Bayer Leverkusen, 8 maçta 21 gole imza attı. Wirtz takımın en golcü ismi olurken, Diaby ve Schick harika hücum performanslarıyla gol adına katkı sağlayan diğer isimlerdi. Etkisini sürdürmek isteyen Bayer Leverkusen, Celtic deplasmanına çok formda çıkıyor. Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi performansıyla güven vermeyi başaran Bayer Leverkusen, iki kulvardaki etkisiyle birlikte bu hafta galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 3.84

Bets10 Bahis Oranı: 6.21