Günün İddaa Kuponu 30.09.2021

30 Eylül Perşembe günü için 3 UEFA Avrupa Ligi Grup mücadelesini kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Lyon – Brondby: KGYOK, 1.57 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi A Grubu‘nun 2. haftasında, Lyon ile Brondby kozlarını paylaşacak. 30 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45‘te sahne alacak olan mücadelenin yayın ekranı EXXEN. UEFA Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan Lyon, A Grubu’nun ilk haftasında konuk olduğu Rangers deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü. Sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan Lyon’da, Peter Bosz dönemi üst üste puan kayıplarıyla başlarken, Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen Lyon, son 5 haftada ise 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koydu. Bu süreçte sadece lider PSG’ye son dakika golüyle kaybeden ev sahibi, savunmadaki büyük zafiyetlere çözüm olarak Boateng’i transfer ederken, tecrübeli savunmacı Lyon’un yükselişinde önemli pay sahibi oldu. Lucas Paqueta, Ekmabi ve Moussa Dembele ise üst üste skor katkılarıyla gol sorununu kısa sürece çözdü. Danimarka temsilcisi Brondby, Şampiyonlar Ligi’ne Play Off Turu’nda veda ederken, adını UEFA Avrupa Ligi A Grubu’na yazdırdı. İlk sınavını iç sahada Sparta Prag’a karşı veren Brondby, sadece 1 isabetli şut atabildiği maçtan 1 puanla ayrıldı. Maç boyunca savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyan Niels Frederiksen’in öğrencileri, kalesinde gole geçit vermezken, rakip kalede pozisyon bulmakta ise zorlandı. Brondby, Avrupa sahnesinde kolay lokma olmazken, Danimarka Süper Ligi’nde ise sezona kötü başladı. 10 maçtan 2 galibiyet çıkarabilen ekip, 2. Galibiyetini geçtiğimiz hafta Aalborg karşısında aldı. Brondby maç kazanmakta zorlanıyor. İki kulvarda maç kazanmakta zorlanan, Avrupa sahnesinde ise skor üretmekte zorlanan Brondby, güçlenen Lyon savunmasını geçmeyi başaramaz. Mücadelede konuk ekibin gol bulamayacağını düşünüyorum.

Sparta Prag – Rangers: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 30 Eylül Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda, Sparta Prag ile Rangers 3 puan mücadelesi verecek. Türkiye saati ile 19:45‘te başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı EXXEN. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Rapid Wien’i elemeyi başaran Sparta Prag, 3. Eleme Turu’nda ise Monaco’ya elendi. Devler sahnesine veda eden ve rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çeviren Çekya temsilcisi, A Grubu’nun ilk haftasında konuk olduğu Brondby deplasmanında, 90 dakika boyunca daha iyi oynayan taraf olsa da, 1 puanla yetindi. Girdiği gol fırsatlarını bir türlü değerlendiremeyen Sparta Prag, hücum performansıyla sınıfta kalırken, sahanın her alanında rakibine harika bir baskı kurdu ve sadece 1 isabetli şut şansı verdiği Brondby karşısında hata yapmadı. Çek Cumhuriyeti Ligi’nde son haftayı 5-2’lik Fastav Zlin galibiyetiyle noktalayan ev sahibi, iki kulvarda birden kolay maç kaybetmiyor. Prag’ın ligde 10 haftada sadece 1 mağlubiyeti bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nun ilk haftası evinde Lyon’u konuk eden Rangers, maça hızlı başlayan taraf olsa da, kalesinde yaşadığı ilk tehlikeli pozisyonda, 1-0 geriye düştü. Steven Gerrard’ın öğrencileri geri kalan dakikalarda da iyi bir oyun ortaya koyarken, bir türlü beraberlik golünü bulamayınca, güçlü rakibine 2-0 kaybetti. İskoçya Premier Ligi’nin son şampiyonu ve yeni lideri Rangers, ligde son 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geçirmeyi başarırken, hem savunma hem de hücum etkisini Avrupa Ligi’ne taşıyamadı. Sparta Prag deplasmanında kazanarak, 3 puan kaybını telafi etmek isteyen Rangers, kolay lokma değil. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nun ilk haftasında gol bulamayan ve puan kayıpları yaşayan Sparta Prag ile Rangers, 2. haftada gol hasretlerine son vererek, skor üretecektir.

Real Sociedad – Monaco: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 30 Eylül Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi B Grubu 2. hafta mücadelesinde, Real Sociedad ile Monaco karşı karşıya gelecek. Yayın ekranı EXXEN olan mücadelenin başlama saati ise 19:45. İspanya La Liga’da son 6 haftadan namağlup çıkmayı başaran Real Sociedad, sadece yenilmezlik serisiyle değil, aldığı 5 galibiyetle birlikte harika bir lig performansı ortaya koyarak, lider Real Madrid’in 1 puan gerisinde, 2. sırada yer aldı. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nun ilk haftasında ise PSV deplasmanına konuk olan Imanol’un öğrencileri, 1-0 geriden gelerek, 2-1 öne geçtiği mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Basit savunma hataları dışında, Sociedad Avrupa sahnesinde de oldukça etkiliydi. Avrupa dönüşü La Liga’da Sevilla ile 0-0 berabere kalan ev sahibi, son 2 haftada Granada ve Elche’yi mağlup etti. Monaco, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’na 1-0’lık Sturm Graz galibiyetiyle başladı. II. Louis Stadı’nda ağırladığı rakibini Krepin Diatta’nın golüyle 1-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, bu maça kadar Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilmişti. Avrupa galibiyeti Monaco’da hayat öpücüğü etkisi yaratırken, konuk ekip adına Ligue 1’in son 3 haftası 2 galibiyet, 1 beraberlikle son buldu. Avrupa dönüşü Nice deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen ekip, Saint Etienne ve Clermont karşısında ise kazandı. 3 maçta 8 gol atmayı başaran Monaco’da, geçen sezonun yıldızları Kevin Volland ve Ben Yedder, üst üste gollerle eski günlerine geri döndü. Sociedad deplasmanında daha formda bir Monaco izleyeceğimizi düşünüyorum. Rüya gibi bir sezon geçiren Real Sociedad ve üst üste puan kayıplarının ardından performansının zirvesine çıkan Monaco, golcüleriyle iki kulvarda birden güven veriyor. İki takımın bu hafta puan kaybetse dahi, gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.77

Bets10 Bahis Oranı: 5.20