Montpellier – Strasbourg İddaa Tahmini 02.10.2021

2 Ekim Cumartesi günü İddaa fikstüründe Fransa Ligue 1‘in 9. hafta heyecanı yaşanırken, Montpellier iler Strasbourg, Türkiye saati ile 18:00‘de karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Montpellier galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.50, Strasbourg galibiyetine 2.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Montpellier Sadece İç Sahada Kazandı

Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste Troyes ve Bordeaux beraberliklerine razı gelen Montpellier, 2 maçta 4 gol atmayı başarırken, kötü savunma performansı ev sahibini puan kayıplarına sürükledi. Geçtiğimiz hafta ise lider PSG deplasmanına konuk olan Montpellier’de, savunma zafiyetleri devam ederken, hücum hattı da bu karşılaşmada bir varlık gösteremedi ve  sadece uzaktan şutlarla rakip kalede etkili olmaya çalışan ekip, haftayı 2-0’lık mağlubiyetle noktaladı. İlk 8 haftadan sadece 2 galibiyet alabilen Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, bu galibiyetleri iç sahada Saint Etienne ve 9 kişi Lorient karşısında aldı.

Djiku Strasbourg’u Mağlubiyete Sürükledi

Strasbourg cephesinde Fransa Ligue 1’in 8. haftasına Alexander Djiku’nun büyük hataları damga vurdu. Metz ve Lens karşısında kazanarak, ilk kez bu sezon üst üste 2 galibiyet almayı başaran konuk ekip, Lille karşısına performansının zirvesinde çıkarken, Djiku takımını 2-0 geriye düşüren 2 büyük hataya imza attı ve dakika 75’te Ibrahima Sissoko’nun farkı 1’e indiren golü mağlubiyete engel olamadı. Hatalarını Montpellier deplasmanında telafi etmek isteyen Strasbourg, savunma da güven vermese de, 3 maçtır attığı gollerle, hücum hattında güven verdi.

Maç Bilgileri

Montpellier – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi H. El Hadj. Mücadele De la Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Oyongo, Sakho ve Tamas sakat. Strasbourg cephesinde ise Dion ve Mothiba’nın sakatlığı bulunuyor.

Montpellier’in ilk 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Dimitry Bertaud, Souquet, Cozza, Pedro Mendes, Savanier, Ferri, Mihailo Ristic, Joris Chotard, Wahi, Delort, Laborde.

Strasbourg’un ilk 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Anthony Caci, Perrin, Prcic, Mahame Siby, Karol Fila, Thomasson, Lienard, Mahame Siby, Gamerio, Ludovic.

Deplasmanda yaşadığı puan kayıplarını iç sahada telafi etmek isteyen Montpellier, ve büyük savunma hatalarıyla galibiyet serisini kaybeden Strasbourg’un, bu hafta 3 puan adına gol bulacağı görüşündeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier evinde Florent Mollet’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, son sözü Kevin Gameiro söyledi ve Strasbourg’a 1 puanı getirdi. İki takımında gol bulacağını düşünüyorduk ve yanılmadık.