Roma – Napoli İddaa Tahmini 24.10.2021

İtalya Serie A Ligi‘nde 9. hafta fikstürü 24 Ekim Pazar günü devam ederken, Türkiye saati ile 19:00‘da, Roma evinde Napoli‘yi konuk edecek. İki ezeli rakibin çıkacağı Derby Del Sole, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Olimpico Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Roma galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.50, Napoli galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda.

Roma Evine Hezimetle Döndü

Jose Mourinho’lu Roma, bu sezonki en ağır yenilgisini galibiyetin favorisi olarak çıktığı Norveç deplasmanında aldı ve Bodo/Glimt’e 6-1’lik şok bir skorla yenildi. UEFA Konferans Ligi C Grubu’dna 2’de 2 yaparak liderlik koltuğuna oturan Roma, Milli ara dönüşü aldığı mağlubiyetle, zirveyi rakibine kaptırdı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta juventus’a 1-0 mağlup olarak düşüşün sinyallerini verse de, 6-1’lik skoru kimse beklemiyordu. Bodo/Glimt mağlubiyeti Roma’da soğuk duş etkisi yaratırken, Mourinho tartışılmaya başladı. Ligde 8 haftadan 5 galibiyetle 15 puan toplayan ekip, bu hafta namağlup lider Napoli ile evinde karşılaşacak.

Lider Napoli Ligi Domine Etti

Diego Armando Maradona  Stadı’nda Victor Osimhen attı, Napoli kazanma alışkanlığını sürdürerek, İtalya Serie A Ligi’ni domine etti. Milli ara dönüşü Torino karşısında 1-0 kazana Napoli, yeni hocası Luciano Spalletti ile 8’de 8 yapmayı başarırken, uzak ara ligin en iyi performansını ortaya koydu. Konuk ekip attığı 19 gole karşılık, rakiplerine sadece 3 gol şansı verdi ve ligin en iyi gol ortalamasını ele geçirdi. Torino galibiyetinin ardından UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Legia Warszawa’Yı 3-0 mağlup eden Napoli, iki kulvarda birden harika performansını sürdürüyor.

Maç Bilgileri

Roma – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Davide Massa. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Smalling, Zaniolo ve Spinazzola sakat. Napoli cephesinde ise Manolas, Malcuit, Zielinski ve Ounas’ın sakatlığı bulunuyor. 

Roma’nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Roger, Susperreguy, Mancini, Cristante, El Shaarawy, Veretout, Pellegrini, Mkhitaryan, Tammy Abraham.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Koulibaly, Rui, Di Lorenzo, Rrahmani, Ruiz, Stanislav Lobotka, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Insıgne, Politano.

Son yıllardaki en iyi Serie A Ligi performanslarından birini sergileyen Napoli, 8 maçtan 8 galibiyetle çıkarak, zirveyi ele geçirdi. Napoli ligin en formda takımı olarak çıkacağı Roma deplasmanında, rüştünü 3 puanla bir kez daha ispatlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.04

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev derbiden gol sesi çıkmadı. Lider Napoli deplasmandan aldığı 1 puanla namağlup yoluna devam ederken, Roma ise Avrupa dönüşünde galibiyet hedefine ulaşamadı.