Atalanta – Udinese İddaa Tahmini 24.10.2021

İtalya Serie A Ligi 9. hafta fikstüründe, Atalanta ile Udinese, 24 Ekim Pazar günü karşı karşıya gelecek. Ligde günün ilk maçı Türkiye saati ile 13:30‘da, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Atalanta galibiyetine 1.40, beraberliğe 5.00, Udinese galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.10 olarak verilmiş.

Atalanta Lige Mağlup Döndü

Atalanta, Milli aradan Serie A Ligi’ne galibiyet, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’na ise mağlubiyetle döndü. Hafta sonu Empoli’yi deplasmanda 4-1 mağlup ederek, 2 haftadır devam eden puan kayıplarına son vermeyi başaran Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, hafta içi Manchester United deplasmanında ise ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken, Old Trafford deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle döndü. Ev sahibi son 3 maçının 2’sinde 2-0 öne geçmeyi başarırken, 3-2 mağlup oldu. Ev sahibinde golcülerin iyi performansına savunma eşlik etmekte zorlanıyor. Lige yorgun ve moralsiz dönen Atalanta, Serie A Ligi’nde telafi peşinde olacak.

Udinese Düşüşünü Sürdürdü

Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde mağlubiyetlerine son vermeyi başarsa da, puan kayıplarına hız kesmeden devam etti. Lige iyi başlayan ve ilk 3 haftada mağlubiyeti bulunmayan Luca Gotti’nin öğrencileri, Napoli, Roma ve Fiorentina karşısında üst üste mağlubiyetler alırken, son 2 haftayı ise Sampdoria ve Bologna karşısında gollü beraberliklerle tamamladı. 3 mağlubiyette gol dahi atamayan Udinese, son 2 haftada ise 4 gol bulmayı başardı. Udinese son haftalarda daha iyi performanslar sergilese de, galibiyet adına zorlanmaya devam ediyor.

Maç Bilgileri

Atalanta – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Livio Marinelli. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Gosens, Pessina, Djimsiti ve Hateboer sakat. Udinese cephesinde ise Deulofeu ve Pereyra’nın sakatlığı bulunuyor.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Palomino, Pezzella, Merih Demiral, Rafael Toloi, Maehle, Remo Freuler, Malinovsky, Ilicic, Duvan Zapata.

Udinese’nin ilk 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Nuytinck, Samir, Becao, Zeegelaar, Molina, Makengo, Walace, Tolgay Arslan, Pereyra, Pusetto.

Lige yorgun ve moralsiz dönen Atalanta, evinde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Son 5 haftada ise galibiyete hasret kalan Udinese ise hücum hattında vites yükseltti ve galibiyete yakınlaştı. Bu hafta iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede iki takımda gol atmayı başardı. Atalanta evinde Ruslan Malinovskyi’nin golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, bitime saniyeler kala Udinese beraberlik golünü buldu.