Valencia Mallorca Bahis Tahmini 23.10.2021

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Valencia evinde, Mallorca karşısında çıkış arayacak. Karşılaşma saat 15.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Valencia ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Valencia kazanır 1.71, beraberlik 4.00, Mallorca kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış. 

Valencia 5 Maçtır Kazanamıyor

Valencia’da kazanamama serisi sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Camp Nou’da Barcelona ile karşılaşan Valencia, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Jose Gaya’nın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Rakibine 3-1 kaybeden Valencia’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Jose Bordalas’ın öğrencileri, bu hafta Mestalla’da Mallorca’yı konuk edecek. Maç öncesinde Valencia’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Mallorca Puan Peşinde

Mallorca, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Real Sociedad deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Bu sezon La Liga’da 3 galibiyeti bulunan Luis Garcia’nin öğrencileri, topladığı 11 puan ile 13. Sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Real Sociedad karşısında savunma anlamında iyi işler çıkarttılar ama uzatmalarda yenen gol, tüm moralleri bozdu. Bu hafta Valencia’ya konuk olacak Mallorca’da Kubo’nun sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Valencia – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Kubo’nun sakatlığı sürüyor.

Valencia'nın 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Domenech, Daniel Wass, Diakhaby, Guillamon, Jose Luis Gaya, Guillamon, Uros Racic, Carlos Soler,, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maxi Gomez

Mallorca'nın 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

İddaa Tahmini

Mallorca, deplasmanda oynadığı son 3 maçtan da puansız ayrıldı. Valencia, maçın favorisi. Mestella’da konuk edecekleri Mallorca’yı devirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.71

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, yine kazanamadı. Mestalla’da konuk ettikleri Mallorca ile 2-2 berabere kaldılar. Valencia’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı.