Cadiz Alaves Bahis Tahmini 23.10.2021

İspanya La Liga’da bu sezon iç sahada galibiyeti bulunmayan Cadiz evinde, Alaves’i konuk edecek. Karşılaşma saat 17.15’te başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Cadiz ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Cadiz kazanır 2.60, beraberlik 3.00, Alaves kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Cadiz İç Sahada Kazanamıyor

Cadiz, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Espanyol deplasmanına konuk olan Cadiz, rakibine 2-0 mağlup oldu. La Liga’da bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Alvaro Cervera’nın ekibi, son 4 maçından ise galibiyet çıkartamadı. İç sahada oynadıkları 5 karşılaşmada da galibiyet alamadıklarını belirtelim. Bu hafta Alaves’i konuk edecek Cadiz’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Alaves Düşme Hattında

Alaves’de işler yolunda gitmiyor. Bu sezon La Liga’da büyük hayal kırıklığı yaratan Alaves, alt sıralardan bir türlü kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Real Betis’e 1-0 kaybettiler. La Liga’da 8 maçta sadece Atetico Madrid karşısında kazanabilen Javi Calleja’nın ekibi, topladığı 3 puan ile düşme hattında yer alıyor. Getafe ile sezonun en vasat takımı olan Alaves, bu hafta Cadiz deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Alaves’de Edgar Mendez’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Cadiz – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Edgar Mendez’in sakatlığı bulunuyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Alberto Cifuentes, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Iza, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Fali, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Tachi, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Ruben Duarte, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımında bu sezon tek galibiyeti var. Düşük skorlu bir maç bekliyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT , Oran 1.33

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.48

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves, sezonun 2. galibiyetini aldı. Joselu’nun golleriyle Cadiz’i 2-0 mağlup ettiler.