Elche Espanyol İddaa Tahmini 23.10.2021

İspanya La Liga’da üst üste 2 maçtır kazanmayı başaran Espanyol deplasmanda, Elche’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da start alacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Elche ile Espanyol takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Elche galibiyetine 2.75, beraberlik tercihine 3.00, Espanyol galibiyetine ise 2.90 verildiğini görüyoruz.

Elche Deplasmanda Kaybetti

Elche, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Rayo Vallecano deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Lucas Boye’un golüyle 1-0 öne geçen Elche, skor üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan puansız ayrıldı. La Liga’da bu sezon 2 galibiyeti bulunan Fran Escriba’nın öğrencileri, 9 puan ile 14. Sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada Espanyol ile karşılaşacak olan Elche’de Pedro Bigas’ın sakatlığı devam ediyor.

Espanyol Moralli

Espanyol’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Cadiz’i konuk eden Vicente Moreno’nun öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bir önceki hafta ise Real Madrid’i konuk ettiler ve rakibini 2-1 mağlup eden Espanyol, yine dikkat çekici bir galibiyet elde etmişti. La Liga’da son 5 maçtan 10 puan çıkartan Espanyol, 11. Sıraya kadar yükseldi. Bu hafta konuk olacakları Elche deplasmanında da galibiyet hedefliyorlar.

Maç Bilgileri

Elche –Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Pedro Bigas’ın sakatlığı bulunuyor.

Elche'nin 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Enzo Roco, Pedro Bigas, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Josan, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Luacs Perez

Espanyol'un 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Landry Dimata

İddaa Tahmini

Espanyol, bana göre maçın favorisi. Son 5 maçta 10 puan topladılar ve çıkıştalar. Formsuz Elche karşısında da puan alırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.29

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 1.48

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol’un puan almasını bekliyordum. Raul De Tomas önderliğinde sahadan 1 puan ile ayrılmayı başardılar.