Göztepe Trabzonspor İddaa Tahmini 23.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon mağlubiyeti bulunmayan Trabzonspor deplasmanda, Göztepe ile karşılaşacak. Mücadelenin sat 19.00’da başlayacağını ve Ben Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

GöztepeTrabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Göztepe kazanır 4.20, beraberlik 4.00, Trabzonspor kazanır ise 1.90 olarak açıklanmış. 

Göztepe Moral Buldu 

Göztepe, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından galibiyet ile döndü. 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Göztepe, biraz olsun moral buldu diyebiliriz. Kasımpaşa deplasmanında Göztepe’ye galibiyeti getiren golleri Adis Jahovic ve David Tijanic’den geldi. Süper Lig’de 4 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Göztepe, bu sezon 2. Galibiyetini elde etti. 2 galibiyeti de Nestor El Maestro yönetiminde aldılar. Maç öncesinde Göztepe’de Marko Mihojevic’in sakatlığı bulunuyor.

Trabzonspor’da 2 Eksik

Trabzonspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etmeyi başardılar. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrılan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu galibiyet ile Süper Lig’in yeni lideri oldu. Bu sezon 9 haftada mağlubiyet yaşamayan Bordo Mavililer, Süper Lig’de mağlubiyeti bulunmayan tek takım konumunda. Bakasetas’ın gösterdiği performans, son derece etkileyici diyebiliriz. Bu hafta Göztepe’ye konuk olacak Trabzonspor’da Nwakaeme ve Bruno Peres’in sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Göztepe – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göztepe’de Marko Mihojevic’in sakatlığı bulunuyor. Trabzonspor’da Nwakaeme ve Bruno Peres’in sakatlıkları var.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Obinna Nwobodo, Soner Aydoğdu, Halil Akbunar, Laurency, David Tijanic, Adis Jahovic

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Vitor Hugo, Edgar Ie, Berat Özdemir, Anders Trondsen, Marek Hamsik, Bakasetas, Yusuf Sarı, Gervinho, Jorge Djaniny

İddaa Tahmini

Trabzonspor’dan galibiyet beklentim var. Üst üste 9 maçtır kaybetmiyorlar ve geçen hafta Fenerbahçe’yi mağlup ettiler. Moraller yüksek. Bu hafta konuk olacakları Göztepe deplasmanında da kazanan taraf olurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, liderliğini sürdürdü. Göztepe deplasmanında tek golle kazandılar ve 3 puanı kaptılar.