Günün İddaa Kuponu 27.10.2021

27 Ekim Çarşamba günü için 3 Almanya DFB Kupası mücadelesini kupon olarak derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Mönchengladbach – Bayern Münih: 2.5 ÜST, 1.25 (iddaa) – 1.36 (Bets10) ; Mönchengladbach evinde Bayern Münih‘i konuk edecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur mücadelesi, 27 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alacak ve Spor SMART 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mönchengladbach cephesinde Adi Hütter dönemi kötü başladı. Almanya Bundesliga’da 9. hafta geride kalırken, ev sahibi 11 puanla 12. sırada yer alıyor. Üst sıra hedefinden uzak kalan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Hertha Berlin deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. 3 maçlık yenilmezlik serisiyle toparlanan ekip, son hafta tekrar düşüşe geçti. Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih ile DFB Kupası’nda karşı karşıya gelecek olan Mönchengladbach, Hertha Berlin karşısında sergilediği performansla güven vermekten çok uzak kaldı. Bayern Münih’te Nagelsmann dönemi harika başladı. Genç teknik adam takımını Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda liderliğe taşıdı. Bundesliga’da Milli ara dönüşü Bayer Leverkusen ve Hoffenheim karşısında toplam 9 atıp, kalesinde 1 gole izin vererek 6 puan toplayan ekip, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Benfica’yı deplasmanda 4-0 mağlup etti. Savunma ve hücum hattında harikalar yaratan Bayern Münih, çok formda. Konuk ekip katıldığı tüm kulvarlarda Nagelsmann yönetiminde sergilediği futbol sonrası şampiyonluğun en büyük favorilerinden birisi. Bayern Münih çarpıcı performansıyla DFB Kupası öncesinde mutlak favori. 3 kulvarda birden sergilediği performansla şampiyonluğa göz kırpan Bayern Münih, DFB Kupası 2. Turu’nda hata harika hücum performansını sürdürecek ve tek başına dahi 2.5 gol barajını aşacaktır.

Stuttgart – Köln: KGVAR, 1.37 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında, 27 Ekim Çarşamba akşamı, Stuttgart ile Köln karşı karşıya gelecek. Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 21:45. Stuttgart, Almanya Bundesliga’da haftayı 1 puanla kapattı ve yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkarmayı başardı. Evinde ağırladığı Union Berlin karşısında maça kötü başlayan ve devre arasına 1-0 geride giren ekip, ikinci yarının 57. dakikasında 10 kişi kalırken, zor anlar yaşadığı mücadeleden Faghirr’in son dakika golüyle 1 puan almayı başardı. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyet alan Stuttgart, kolay maç kaybetmiyor. Almanya DFB Kupası’nda ise BFC Dynamo’yu 6-0 mağlup ederek tur biletini alan ev sahibi, 2. Tur’da bir diğer Bundesliga temsilcisi Köln ile karşılaşacak. Köln, Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında kritik bir geri dönüşe imza attı. Evinde ağırladığı Bayer Leverkusen karşısında 2-0 geriye düşen ekipte, sahneye Modeste çıktı ve ikinci yarıda üst üste golleriyle takımına 1 puanı getirdi. Almanya Bundesliga’da 9 haftayı sadece Bayern Münih ve Hoffenheim mağlubiyetleriyle kapatan Köln, 3 galibiyet, 4 beraberlikle 13 puan topladı. 8. sırada yer alan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, sezona iyi bir başlangıç yaptı ve 9 maçın 8’inde rakiplerine gol atmayı başardı. Almanya Budnesliga temsilcileri Almanya DFB Kupası 2. Turu’nda karşı karşıya gelecek. İki denk güçteki rakibin birbirlerine gol atmayı başaracağını düşünüyorum.

Bochum – Augsburg: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 27 Ekim Çarşamba akşamı Almanya DFB Kupası‘nda 2. Tur heyecanı yaşanırken, Bochum ile Augsburg kozlarını paylaşacak. Ruhrstadion’un ev sahipliği yapacağı mücadelenin başlama saati 19:30. Almanya Bundesliga’da Milli ara öncesi zayıf halkalar arasında yer alan Bochum, araya ligin en fazla gol yiyen takımlarından biri olarak girerken, 7 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Thomas Reis’in öğrencileri, aradan Fürth galibiyetiyle dönerken, geçtiğimiz hafta evinde Frankfurt’u mağlup etti. Son 180 dakikada kalesinde gole izin vermeyen Bochum, rakip filelere ise 3 gol gönderdi. Ligin yeni temsilcisi yükselişe geçti. Almanya DFB Kupası’nda Augsburg ile karşılaşacak olan Bochum, etkili savunma ve hücum performansını sürdürmek istiyor. Augsburg cephesinde kötü gidişat devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 9 haftayı tek galibiyetle kapatan konuk ekip, sadece Mönchengladbach karşısında galibiyet hedefine ulaşırken, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Freiburg, Dortmund ve Mainz’a kaybeden konuk ekip, tek puanını ise 1-1’lik Bielefeld beraberliğiyle aldı. Ligde zor günler geçiren ekip, DFB Kupası’na formsuz çıkıyor. 1. Tur’da Greifswalder SV engelini zorlanmadan geçen ve 4-2’lik galibiyetle tur biletini alan ekibin, Bochum karşısında içi zor. İki takımda Bundesliga’da alt sıralardan kurtulamadı. Maç kazanmakta zorlanan iki ekibi DFB Kupası’nda skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.63

Bets10 Bahis Oranı: 3.57