Hatayspor Beşiktaş İddaa Tahmini 30.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Hatayspor evinde, Beşiktaş ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak olup Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Hatayspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 2.85, beraberlik 3.80, Beşiktaş kazanır ise 2.52 olarak açıklanmış.

Hatayspor Puan Arayacak

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de son 3 maçta mağlubiyet yaşamayan Hatayspor, bu  3 maçlık süreçte ise 7 puan topladı. Özellikle bu sezon iç sahada oynadıkları 5 maç’ın 4’ünden puan almayı başardılar. Bu hafta ise Beşiktaş’ı konuk edecek olan Ömer Erdoğan’ın ekibi, sahadan puan ile ayrılmak istiyor. Maç önesinde Hatayspor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Beşiktaş Derbide Kazanan Taraf

Beşiktaş, derbide gülen taraf oldu. Vodafone Park’ta konuk ettikleri Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Sergen Yalçın’ın ekibi, derbi galibiyeti ile moral bulmuş oldu. Bu sezon 6. Galibiyetini alan Beşiktaş, topladığı 18 puan ile 3. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise Hatayspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklar. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Nkoudou, Mehmet Topal ve Kenan Karaman’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Hatayspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Nkoudou, Mehmet Topal ve Kenan Karaman’ın sakatlıkları bulunuyor.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Sam Adekugbe, Paolo Santos, Fatih Kuruçuk, Emre Çolak, Adama Traore, Ruben Riberio, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welliton, N’Sakala, Salih Uçan, Josef, Pjanic, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Batshuayi

İddaa Tahmini

Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Hem Hatayspor hem de Beşiktaş gol bulur. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’ı tek golle geçtiler ve 3 puanı kaptılar.