Altay Sivasspor Bahis Tahmini 30.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de son haftaların formsuz iki takımı karşılaşacak. Sivasspor ile Altay’ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi Beın Sports 2 kanalından canlı izleyebilirsiniz.

Altay ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Altay kazanır 2.58, beraberlik 3.55, Sivasspor kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Altay Formsuz

Altay, son haftaların formsuz takımlarından biri. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk oldukları Yeni Malatyaspor deplasmanından da puansız döndüler. Son 3 maçından da puansız ayrılan İzmir ekibi, Süper Lig’de 9. Sıraya kadar geriledi. Bu sezon ilk kez 3 maçtan da puan çıkartamayan Mustafa Denizli’nin öğrencileri, bu hafta Sivasspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Altay’da Murat Akça’nın sakatlığı devam ediyor.

Sivasspor 3 Maçtır Kazanamıyor

Sivasspor’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldılar. 90+8’de yediği golle 2 puan bırakan Sivasspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, 14. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Bu hafta Altay’a konuk olacak Sivasspor’da Pedro Henrique, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Altay – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Altay’da Murat Akça’nın sakatlığı devam ediyor.Sivasspor’da Pedro Henrique, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Altay'ın 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Khaliy Thiam, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

Sivasspor'un 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Erdoğan Yeşilyurt, Kayode

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor’da kazanamama serisi devam etti. Altay deplasmanında 1-1 berabere kalan Sivasspor, 2 puan bıraktı.