Kasımpaşa Yeni Malatyaspor Bahis Tahmini 30.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kazanamayan Kasımpaşa evinde, Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

KasımpaşaYeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Kasımpaşa kazanır 2.08, beraberlik 3.80, Yeni Malatyaspor kazanır ise 3.80 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa Düşme Hattında

Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Çaykur Rizespor deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Süper Lig’de bu sezon 1 galibiyet alabilen Kasımpaşa, tam 8 maçtır galibiyete hasret. Son 8 maçından da galibiyet çıkartamayan Kasımpaşa’da Cihat Arslan ile yollar ayrıldı. Şimdilik takımın başında yardımcı antrenör görev alacak. Süper Lig’de düşme hattında yer alan İstanbul ekibi, bu hafta Yeni Malatyaspor’u konuk edecek.

Yeni Malatyaspor’dan 3 Puan

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Altay’ı 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Bir önceki hafta ise Yeni Malatyaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etmişlerdi. Son 2 maçından 6 puan ile ayrılan Yeni Malatyaspor, Marius Sumudica ile harika bir hava yakaladı. Bu hafta konuk olacakları Kasımpaşa deplasmanında da puan arayacaklar.

Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Valentin Eysseric, Hajradinovic, Kevin Varga, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Herrera, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Oussama Haddai, Rayane Aabeid, Acquah, Fofona, Topalli, Tetteh, Adem

İddaa Tahmini

Yeni Malatyaspor’un puan alabileceğini düşünüyorum. Son 2 haftada 6 puan topladılar ve moralliler. Kasımpaşa deplsamanında da puan ile dönerler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.47

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.87

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. İç sahada konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u 2-0 ile geçmeyi başardılar.