Manchester City Crystal Palace İddaa Tahmini 30.10.2021

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini sürdüren Manchester City evinde, Crystal Palace’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve A SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Manchester City bugün Crystal Palace karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester City galibiyetine 1.16, beraberlik tercihine 8.90, Crystal Palace galibiyetine 17.50 oran veriyor.

Manchester City Net Favori

Manchester City, geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. Konuk oldukları Brighton deplasmanından 4-1’lik galibiyet ile dönmeyi başardılar. Phil Foden önderliğinde rahat bir galibiyet alan Manchester City, bu hafta Crystal Palace’ı konuk olacak. Premier Lig’de oynadığı son 8 maçta da mağlubiyet yaşamayan Guardiola’nın öğrencileri, lider Chelsea’nin 2, 2. Sıradaki Liverpool’un sie 1 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta Manchester City’de Ferran Torres’in sakatlığı bulunuyor.

Crystal Palace Sürpriz Peşinde

Crystal Palace, son haftalarda aldığı beraberlikler ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Newcastle United’ı konuk eden Crystal Palace, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Patrick Vieira’nın ekibi, bu sezon Premier Lig’de sadece 1 galibiyet alabildi. Bu hafta Manchester City’e konuk olacak Crystal Palace’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Crystal Palace’da Eberechi Eze’nin sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Manchester City – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Ferran Torres’in sakatlığı bulunuyor.Crystal Palace’da Eberechi Eze’nin sakatlığı bulunuyor

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodrigo, Ferran Torres, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Van Aanholt, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke

İddaa Tahmini

Manchester City’nin rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. Bu sezon Etihad’da oynadıkları 4 karşılaşmada da gol yemediler. Crystal Palace’ı farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.54

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace, sürpriz bir galibiyet aldı. Etihad’da konuk oldukları Manchester City’i 2-0 ile geçmeyi başardılar.