Watford Southampton Bahis Tahmini 30.10.2021

İngiltere Premier Lig’de bu sezon tek galibiyeti bulunan Southampton deplasmanda, Watford’a konuk olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Watford ile Southampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Watford galibiyetinin 3.20, beraberlik tercihinin 3.35, Southampton galibiyetinin ise 2.37 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Watford’dan 3 Puan 

Watford, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Goodison Park’ta Everton’a konuk olan Watford, rakibini 5-2 mağlup etmeyi başardı ve tarihinde ilk kez Everton’ı deplasmanda mağlup etti. Bu galibiyet ile Premier Lig’de 3. Galibiyetini alan Watford, puanını 10 yaptı ve kendine 14. Sırada yer buldu. Bu hafta ise Vicarage Road’da Southampton’ı konuk edecek olan Watford’da Emmanuel Bonaventure kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Southampton Alt Sıralarda 

Southampton, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçtan 4 puan çıkarttı. 2 hafta önce Leeds United’ı konuk ettiler ve sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta ise Burnley’i konuk eden Hasenhüttl’ün öğrencileri, bu karşılaşmadan ise 2-2’lik beraberlik ile döndü. Bu sezon tek galibiyeti bulunan Southampton, alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Bu hafta Watford’a konuk olacak Southampton’da James Ward Prowse kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Watford – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carrow Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Watford’da Emmanuel Bonaventure kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Watford'un 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Ozan Tufan, Tom Cleverley, Imran Louza, Ismaila Sarr, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Oriol Romeu, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Romain Perraud

İddaa Tahmini

Southampton’ın bu sezon Premier Lig’de tek galibiyeti var. Sezona kötü başladılar. Watford, maçın favorisi. İç sahada konuk edecekleri Southampton’ı mağlup edeler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.65

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 3.20

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, sezonun 2. galibiyetini aldı. Watford’u deplasmanda 1-0 ile geçen Southampton, haftayı 3 puan ile kapattı.