Newcastle United Chelsea Bahis Tahmini 30.10.2021

İngiltere Premier Lig’de liderliğini sürdüren Chelsea deplasmanda, Newcastle United’a konuk olacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Newcastle UnitedChelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Newcastle United kazanır 9.30, beraberlik 5.05, Chelsea kazanır ise 1.38 olarak açıklanmış.

Newcastle United Düşme Hattında 

Newcastle United’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Crystal Palace’a konuk olan Newcastle United, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bu sezon Steve Bruce yönetiminde lige başladılar ama üst üste yaşanan puan kayıpları ile birlikte Steve Bruce’un görevine son verildi. Bu hafta Chelsea karşısında takımın başında Graeme Jones göreve yapacak. St. James Park’ta Chelsea’yi konuk edecek Newcastle United’da Martin Dubravka’nın sakatlığı devam ediyor.

Chelsea Liderliğini Sürdürüyor 

Chelsea’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Stamford Bridge’de Norwich City’i konuk eden Maviler, sahadan 7-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bu sezonun en farklı galibiyetini elde eden Thomas Tuchel’in ekibi, liderliğini sürdürdü. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Chelsea, liderliğini sürdürüyor. Hafta içi ise Lig Kupası’nda Southampton’ı konuk eden Chelsea, rakibini penaltılar geçti ve çeyrek finalin yolunu tuttu. Bu hafta Newcastle United’a konuk olacak Chelsea’de Timo Werner ve Romelu Lukaku’nunsakatlıkları sürüyor.

Maç Bilgileri

Newcastle United – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Timo Werner ve Romelu Lukaku’nunsakatlıkları sürüyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Manquillo, Ciaran Clarck, Federico Fernandez, Jamal Lewis, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Longstaff, Saint Allan Maximin, Callum Wilson

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Hudson Odoi

İddaa Tahmini

Chelsea’de moraller yerinde. Son 3 maçtan 9 puan çıkarttılar. Lukaku ve Werner yok ama formsuz rakibi karşısında kazanırlar ve liderliğini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.24

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.38

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, Reece James önderliğinde rahat kazandı. Newcastle United deplasmanında 3-0 kazandılar.