Tottenham Manchester United İddaa Tahmini 30.10.2021

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Manchester United deplasmanda, Tottenham’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Tottenham ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Tottenham kazanır 2.95, beraberlik 3.60, Manchester United kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

Tottenham’da Hedef Üst Sıralar 

Tottenham, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları West Ham deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Premier Lig’de bu sezon 4. Mağlubiyetini yaşayan Nuno Espirito’nun öğrencileri, 6. Sırada yer alıyor. İç sahada oynadıkları son karşılaşmada Aston Villa’yı 2-1 ile geçtiler. Geçen hafta konuk oldukları West Ham deplasmanında etkisi kalan Tottenham, haklı bir yenilgi yaşadı diyebiliriz. Bu hafta Manchester United’ı konuk edece Tottenham’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester United’da Hedef Mutlak Galibiyet

Manchester United’da işler yolunda gitmiyor. Geçen hafta Liverpool’a 5-0 mağlup olan Manchester United’da moraller bozuk. Sezonun en farklı mağlubiyetini alan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de 7. Sıraya kadar geriledi. Son 4 maçtan sadece 1 puan çıkartabilen Manchester United, bu süreçte 3 mağlubiyet yaşadı. Old Trafford’da Liverpool mağlubiyetini unutturmak isteyen Manchester United, bu hafta Tottenham deplasmanında mutlak 3 puan arıyor. Maç öncesinde Manchester United’da Paul Pogba kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Tottenham – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Paul Pogba kart cezalısı.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Lucas Moura, Ndombele, Son, Kane

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Fred, Nemanja Matic, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Greenwood, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Manchester United’ın artık reaksiyon göstermesi şart. Bu hafta konuk olacakları Tottenham deplasmanında kazanırlar ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.01

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, önemli bir galibiyet aldı. Tottenham’ı deplasmanda 3-0 mağlup ettiler ve moral buldular.