Mönchengladbach – Bochum İddaa Tahmini 31.10.2021

31 Ekim Pazar akşamı Mönchengladbach evinde Bochum‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘da 10. haftanın kapanış mücadelesi Türkiye saati ile 19:30‘da, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Mönchengladbach galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.00, Bochum galibiyetine ise 9.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Rüştünü İspatladı

Mönchengladbach, Almanya DFB Kupası’nın 2. Turu’na damga vurdu. Adi Hütter’in öğrencileri Bundesliga sahnesinde sezona istediği gibi başlayamasa da, lider Bayern Münih’i kupada tam 5-0’lık harika bir galibiyetle saf dışına itti. Rakibine tam 47 yıl sonra 5 farklı mağlubiyette tattıran Mönchengladbach, ligde aldığı 1-0’lık Hertha Berlin mağlubiyetinin ardından, tekrar toparlandı. Ligde 3 haftalık yenilmezlik serisini kaybeden ve 12. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, Münih karşısındaki performansıyla neler yapabileceğini ispatladı.

Bochum 3 Maçtır Kazanıyor

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi Bochum, Milli araya kadar ligde zor anlar yaşarken, Milli ara dönüşü iki kulvarda birden vites yükseltti. Bundesliga’nın son 2 haftasında kalesini gole kapatarak Fürth ve Frankfurt’u mağlup eden Bochum, hafta içi çıktığı DFB Kupası 2. Tur mücadelesinde ise Augsburg’u saf dışına itti. Normal süresi 2-2’lik beraberlikle sona eren mücadeleyi seri penaltılar sonrasında kazanan Bochum, adını 3. Tur’a yükseltmeyi başarırken, Bundesliga’da ise düşme potasından kurtuldu.

Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ve Tivibu Spor 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach’da Bensebaini, Doucoure, Kramer, Lainer ve Thuram sakat. Bochum takımında ise Bockhorn, Grave, Leitsch, Tesche, Weilandt, Zoller sakat.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Jordan Beyer, Elvedi, Jantschke, Scally, Neuhaus, Wolf, Laszlo Benes, Hermann, Stindl, Alassane Plea.

Bochum’un ilk 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Lambropoulos, Bella-Kotchap, Soares, Losilla, Chibsah, Eduard Löwen, Rexhbecaj, Osterhage, Ganvoula, Takuma Asano.

Bayern Münih’e büyük bir hezimet yaşatarak Bundesliga’ya dönen Mönchengladbach’ın, evinde galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mönchengladbach karşılaşmanın ilk yarsında Jonas Hofmann ve Plea’nın golleriyle 2-0 öne geçmeyi başarırken, 2. yarıda rakibine geri dönüş izni tanımadı ve evinde beklediğimiz gibi haftayı galip kapattı.