Augsburg – Stuttgart İddaa Tahmini 31.10.2021

beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 31 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 17:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg evinde Stuttgart‘ı konuk edecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Augsburg galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.25, Stuttgart galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Augsburg Kupaya Veda Etti

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Mainz deplasmanına konuk olan Augsburg, ilk yarısını 3-0 geride kapattığı mücadeleden, 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve son 4 haftayı 1 puanla geçirerek, düşme potasına girdi. Ligdeki kötü gidişatına çare bulamayan Markus Weinzierl’in öğrencileri, bir darbede Almanya DFB Kupası 2. Turu’nda alırken, Bochum’a deplasmanda elendi. Normal sürede 2-2’lik beraberliği yakalayan ve maçı seri penaltılara kadar taşımayı başaran Augsburg, üstünlüğü rakibine 5-4’lük sonuçla verdi ve erkenden kupaya veda etti. Augsburg iki kulvardaki performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Stuttgart Lige Mağlup Döndü

Konuk ekip Stuttgart, Almanya Bundesliga sahnesinde 4 haftadır kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta evinde Union Berlin’i konuk eden Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, 57. dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kalırken, 1-0 geriye düştüğü mücadelede Faghir’in golüyle 1 puanı aldı. Bitime saniyeler kala aradığı golü 10 kişiyken bulan Stuttgart, rüştünü bir kez daha ispatladı ve kolay maç kaybetmediğini 10 kişi verdiği iç saha sınavında ispatladı. Almanya DFB Kupası’nda ise Köln’e 2-0 kaybederek lige dönen konuk ekipte asıl hedef, Almanya Bundesliga’nın alt sıralarından kurtulmak. Stuttgart ligin 13. sırasında yer alıyor.

Maç Bilgileri

Augsburg – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg cephesinde Jensen, Dorsch, Niederlechner ve Uduokhai’nin sakatlığı bulunuyor. Stuttgart takımında ise Anton, Cisse, Egloff, Kalajdzic, Katompa Mvumpa, Massimo, Millot, Muller, Sankoh ve Karazor sakat.

Augsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Gumny, Gouweleeuw, Iago, Gruezo, Hahn, Arne Maier, Reece Oxford, Strobl, Sergio Cordova, Ruben Vargas.

Stuttgart’ın ilk 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Schock, Wataru Endo, Kempf, Borna Sosa, Mavronapos, Klimowicz, Daniel Didavi, Hiroki Ito, Anton, Al Ghaddioui, Tanguy Coulibaly.

Son 4 haftada bileği bükülmeyen Stuttgart, Almanya DFB Kupası’nda 120 dakika mücadele eden ve lige yorgun dönen Augsburg karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.05

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Augsburg 1-0 geriden gelerek 4 golle harika bir galibiyete imza atarken, Stuttgart ise 7. dakikada gelen golün avantajını iyi değerlendiremedi ve deplasmandan ağır bir darbe aldı.