Salernitana – Napoli İddaa Tahmini 31.10.2021

İtalya Serie A Ligi‘nin lideri Napoli, 31 Ekim Pazar günü Salernitana deplasmanına konuk olacak. 11. hafta kapsamında sahne alacak mücadeleyi Türkiye saati ile 20:00‘da, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Arechi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Salernitana galibiyetine 10.00, beraberliğe 5.50, Napoli galibiyetine ise 1.33 oran belirlemiş durumda.

Salernitana Yeni Hocasıyla Kazandı

Salernitana cephesinde teknik adam hamlesi işe yaradı. Geçtiğimiz hafta göreve Stefano Colantuono’yu getiren ev sahibi, yeni hocasıyla ilk sınavını Venezia deplasmanında verirken, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete uzandı ve 10 hafta sonunda alınan 2. galibiyet ev sahibini ligin en zayıf halkası olmaktan kurtardı. 10 hafta sonunda 7 puanı bulunan Salernitana, en alt sıradan kurtulmayı başarsa da, henüz düşme hattından kurtulamadı. Teknik adam değişikliğinin ardından sergilenen futbol ev sahibi umutlandırsa da, Salernitana’nın lider karşısında işi zor.

Napoli Serie A Ligi’ni Domine Ediyor

İtalyan yıldızı Lorenzo Insigne attı, Napoli uzun süredir devam ettirdiği İtalya Serie A Ligi liderliğini  Milan’ın elinden aldı. 8’de 8 yaparak sezonu açan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, ilk puan kaybını Roma derbisinde 0-0’lık beraberlikle yaşarken, hafta içi Bologna’yı 3-0 mağlup ederek, maç fazlasıyla lider olan Milan’ı tekrar gerisinde bırakmayı başardı. Bologna karşısında galibiyeti getiren goller Ruiz ve Insıgne’den geldi. Insıgne son 2 gole imza atarken, maçın adamı olmayı başardı. 3 maçtır kalesinde gole izin vermeyen Napoli, en iyi savunma performansını ortaya koyarken, attığı 22 gollün ardından, golcüleriyle de güven veriyor.

Maç Bilgileri

Salernitana – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Michael Fabbri. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da Bogdan, Capezzi, L. Coulibaly ve Veseli’nin sakatlığı bulunuyor. Napoli cephesinde ise Malcuit ve Ounas’ın sakatlığı bulunuyor.

Salernitana’nın ilk 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Luka Bogdan, Jaroszynski, Ramzi Aya, Lassana Coulibaly, Mamadou Coulibaly, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Koulibaly, Rui, Di Lorenzo, Rrahmani, Ruiz, Stanislav Lobotka, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Insıgne, Politano.

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, yeni yükseldiği ligde zor günler geçiren Salernitana karşısında hata yapmayacak ve farklı galibiyetle liderliğini perçinleyecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.63

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli sahaya lider çıkarken, en zayıf halkalardan Salernatina karşısında hata yapmadı ve ikinci yarıda Piotr Zielinski’nin tek golüyle kazandı. Lider farklı galibiyet içinse yetersiz kaldı.