İnter – Udinese İddaa Tahmini 31.10.2021

İnter, San Siro Stadı’nda 31 Ekim Pazar akşamı Udinese‘yi ağırlayacak. İtalya Serie A Ligi‘nin 11. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 14:30‘da, S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

 Bets10, İnter galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.00, Udinese galibiyetine ise 9.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.35 olarak verilmiş.

İnter Evine 3 Puanla Döndü

Empoli deplasmanından 3 puanla dönen İnter, 10 hafta sonunda 6. galibiyetini alarak, İtalya Serie A Ligi’nin 3. sırasına yükseldi. Son şampiyon son 2 haftada ezeli rakiplerine kritik puanlar kaptırmıştı. Önce Lazio’ya farklı kaybeden İnter, ardından 10 yıllık şampiyonluk serisini elinden aldığı Juventus ile 1-1 berabere kaldı. JUVE karşısında galibiyeti son dakika golüyle kaçıran Simone Inzaghi’inin öğrencileri, Empoli deplasmanında ise hataya yer vermedi. Zirvenin 7 puan gerisinde yer alan İnter, lider ile puan farkının açılmasını engellemek istiyor.

Beraberliklerin Takımı Udinese

Udinese için İtalya Serie A Ligi’nin son 4 haftası beraberliklerle sonuçlandı. Üst üste alınan Napoli, Roma ve Fiorentina mağlubiyetlerinin ardında, Sampdoria, Bologna, Atalanta ve Hellas Verona karşısında gollü beraberlikler alan ekip, geçtiğimiz haftaya kadar son 2 maçtan Beto’nun son dakika golleriyle 1 puan almayı başarmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Hellas Verona karşısında Success’in golüyle 1-0 öne geçen konuk ekip, bu kez galibiyeti son dakika golüyle kaçırdı. Maç kazanmakta zorlanan Udinese, İnter deplasmanında sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

İnter – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Juan Luca Sacchi. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter cephesinde Eriksen kadroda yer almıyor. Udinese takımında ise Pussetto ve Deulofeu sakat.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic.

Udinese’nin ilk 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Nuytinck, Samir, Becao, Zeegelaar, Molina, Makengo, Walace, Tolgay Arslan, Pereyra, Forestieri.

İtalya Serie A Ligi sahnesinde kolay maç kaybetmeyen ve iyi hücum performanslarıyla dikkat çeken İnter ile Udinese’nin 11. haftada rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada skoru belirleyen isim Carlos Joaquin Correa olurken, İnter taraftarı önünde rahat kazandı. Deplasmanda skor üretmeyi başaramayan Udinese, savunmada da etkisizdi.