Aston Villa West Ham İddaa Tahmini 31.10.2021

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır mağlup olan Aston Villa evinde, West Ham’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Aston Villa ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 2.90, beraberlik 3.55, West Ham kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Aston Villa 3 Maçtır Kaybediyor 

Aston Villa, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Emirates’de konu oldukları Arsenal’a 3-1 kaybettiler. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan puan çıkartamayan Aston Villa, bu hafta West Ham karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Dean Smith’in öğrencileri, bu sezon geride kalan 10 haftada sadece 10 puan toplayabildi ve 16. Sırada yer alıyor. Düşme hattı ile aralarında 3 puanlık fark var. Maç öncesinde Aston Villa’da Trezeguet’in sakatlığı bulunuyor.

West Ham Favori Taraf

West Ham, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan briydi. İç sahada konuk ettikleri Tottenham’ı 1*0 mağlup etmeyi başardılar ve 3 puanı kaptır. Bir önceki hafta ise Everton’ı Goodison Park’ta tek golle geçmişlerdi. Premier Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan West Ham, tekrardan çıkışa geçmeye başladı. Bu hafta konuk olacakları Aston Villa deplasmanında da 3 puan arayacaklar. David Moyes’un ekibi, topladığı 17 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Lider Chelsea’nin 8 puan gerisindeler. Bu hafta West Ham’da Vladimir Coufal’ın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Aston Villa – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Trezeguet ve Keinan Davis’in sakatlıkları devam ediyor. West Ham’da Vladimir Coufal’ın sakatlığı bulunuyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Sheffield United’ınmuhtemel kadrosu: Martinez, Kortney Hause, Konsa, Tyrone Mings, Matt Targett, Nakamda, McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Bertrand Traore, Danny Ings

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

West Ham, maçın favorisi. Aston Villa, son 3 maçtır mağlup oluyor ve formsuzlar. West Ham’dan bu hafta galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.07

Jetbahis Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, üst üste 3. galibiyetini aldı. Villa Park’ta farklı kazandılar ve 3 puanı kaptılar.