Cadiz Mallorca Bahis Tahmini 31.10.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Cadiz iç sahada, Mallorca ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Cadiz ile Mallorca zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Cadiz galibiyetinin 2.38, beraberlik tercihinin 3.10, Mallorca galibiyetinin ise 3.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Cadiz 6 Maçtır Kazanamıyor 

Cadiz, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Villarreal deplasmanından 3-3’lük beraberlik ile döndüler. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Cadiz, son 6 maçından galibiyet çıkartamadı. Bu sezon La Liga’da sadece 1 galibiyet alabildiler ve düşme hattında yer alıyorlar. Bu hafta iç sahada Mallorca’yı konuk edecek Cadiz’de Varazdat Haroyan kart cezalısı. 

Mallorca’da Hedef Galibiyet

Mallorca’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta içi Sevilla’yı konuk eden Mallorca, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Valencia deplasmanında 2-2 berabere kalmışlardı. La Liga’da oynadığı son 3 maçtan galibiyet alamadan ayrılan Luis Garcia’nın öğrencileri, bu hafta Cadiz karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Mallorca’da Jaume Costa’nın kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Maç Bilgileri

Cadiz – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Varazdat Haroyan kart cezalısı. Mallorca’da Jaume Costa’nın kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Alberto Cifuentes, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Iza, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Fali, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

İddaa Tahmini

Mallorca, rakibine nazaran daha fazla puan topladı. Son 2 maçtan da puan almayı başardılar. Cadiz deplasmanında kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.60

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca, öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. Cadiz deplasmanında 1 puana razı oldular.