Atletico Madrid Real Betis İddaa Tahmini 31.10.2021

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdüren Atletico Madrid iç sahada, Real Betis karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma saat 18.15’te Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Atletico MadridReal Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 1.59, beraberlik 4.20, Real Betis kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid Çıkış Arıyor

Atletico Madrid, son 2 maçından da galibiyet çıkartamadı. Real Sociedad ve Levante karşısında 2-2’lik beraberlikler ile ayrılan Atletico Madrid, zirve yarışında yara almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Levante deplasmanında kazanmaları bekleniyordu ama olmadı. Son 2 maçta 4 puan kaybeden Diego Simeone’nin ekibi, 6. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Bu hafta Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Marcos Llorente’nin sakatlıkları var.

Real Betis Puan Hedefliyor 

Real Betis, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Benito Villamarin’de konuk ettikleri Valencia’yı 4-1 ile geçmeyi başardılar. Son haftalarda üst üste galibiyetler alan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, son 3 maçtan tam 9 puan çıkartmayı başardı. İyi bir çıkış yakalayan Real Betis, bu hafta Atletico Madrid deplasmanından puan ile ayrılmayı hedefliyor. Bu hafta Real Betis’de Victor Camarasa’nın sakatlığı bulunuyor. 

Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Marcos Llorente’nin sakatlıkları var. Real Betis’de Victor Camarasa’nın sakatlığı bulunuyor. 

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Thomas Lemar, Anton Griezmann, Luis Suarez

Real Betis'in 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Martin Montoya, Victor Ruiz, Marc Bartra, Jose Portillo, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

İdda Tahmini

Atletico Madrid, son 2 maçtan galibiyet çıkartamadı. Bu hafta Wanda Metropolitano’da konuk edecekleri Real Betis’i mağlup ederler ve 3 puanı alırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.59

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, 2 hafta aradan sonra galibiyet ile tanıştı. İç sahada konuk ettikleri Real Betis’i 3-0 ile geçtiler.