Getafe Espanyol Bahis Tahmini 31.10.2021

İspanya La Liga’da üst üste 11 maçtır galibiyet alamayan Getafe bu hafta evinde, Espanyol’u konuk edecek. Karşılaşmanın saat 20.30’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Getafe ve Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Getafe kazanır 2.38, beraberlik 3.10, Espanyol kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Getafe 11 Maçtır Kazanamıyor 

Getafe’de galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Granada deplasmanına konuk olan Getafe, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 öne geçtiği maçtan 1 puan ile ayrılan Getafe’de galibiyet alamama serisi 11 maça çıktı. La Liga’da bu sezon galibiyeti bulunmayan Quique Flores’in öğrencileri, sadece 3 puan toplayabildi ve La Liga’da son sırada yer alıyorlar. Bu hafta Espanyol’u konuk edecek Getafe’de Chema Rodriguez kart cezalısı.

Espanyol Çıkışta 

Espanyol’un yenilmezlik serisi, geçtiğimiz hafta Athletic Bilbao karşısında da devam etti. İç sahada Athletic Bilbao’yu konuk eden Vicente Moreno’nun ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 4 maçtan 8 puan çıkartan Espanyol, bu hafta Getafe deplasmanında da puan hedefliyor. Özellikle iç sahada etkili sonuçlar alan Espanyol’un bu sezon deplasmanda henüz galibiyeti olmadığını belirtelim. Bu hafta Espanyol’da Raul De Tomas kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Getafe – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Chema Rodriguez kart cezalısı. Espanyol’da Raul De Tomas kart cezalısı.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Cucurella, Mathias Olivera, Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, David Timor, Carlos Alena, Jaime Mata, Enes Ünal

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Landry Dimata

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Getafe, ligin en az gol atan takımlarından biri. Espanyol’da ise bu hafta Raul De Tomas kart cezalısı. Bu sebeple düşük skorlu bir maç olabilir. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.31

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe, bu sezon ligde ilk galibiyetini aldı. Espanyol’u 2-1 ile geçtiler. Enes Ünal, attığı harika golle Getafe’ye 3 puanı getirdi.