Real Sociedad Athletic Bilbao İddaa Tahmini 31.10.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Real Sociedad’a konuk olacak. Bask derbisi saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Real Sociedad ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Sociedad kazanır 2.18, beraberlik 3.20, Athletic Bilbao kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Real Sociedad 10 Maçtır Kaybetmiyor 

Real Sociedad, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Celta Vigo deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile dönmeyi başardılar. La Liga’da bu sezon 11 haftada 24 puan toplayan Imanol’un öğrencileri, 3. Sırada yer alıyor. Lider Real Madrid ile eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Son 10 maçta da mağlubiyet yaşamayan Real Sociedad’ın bu sezon ligde sadece 1 mağlubiyeti var. Bu hafta Bask derbisinde Athletic Bilbao’yu konuk edecek Real Sociedad’da Nacho Moral, Carlos Fernandez, Mikel Oyarzabal ve Jon Grudi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao Deplasmanda Kaybetmiyor

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta Espanyol deplasmanında 2 puan bıraktı. La Liga’da son 4 maçtan mağlubiyet yaşamadan ayrılan Marcelino’nun öğrencileri, üst sıra takibini sürdürüyor. Bu sezon La Liga’da oynadığı 5 deplasman maçından da puan almayı başaran Athletic Bilbao, deplasmanda henüz mağlubiyet yaşamadı. La Liga’da sadece 1 mağlubiyeti bulunan Marcelino’nun öğrencileri, bu hafta Bask derbisinde 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche ve Dani Vivian sakat olan isimler.

Maç Bilgileri

Real Sociedad – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Nacho Moral, Carlos Fernandez, Mikel Oyarzabal ve Jon Grudi’nin sakatlıkları devam ediyor. Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche ve Dani Vivian sakat olan isimler.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Alexande Isak

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Alex Berenguer, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Real Sociedad, son 10 maçta mağlubiyet yaşamadı. Bugün kazanmaları halinde lider olacaklar. Anoeta’da konuk edecekleri Athletic Bilbao’yu mağlup edeler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.88

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bask derbisinde kazanan çıkmadı. Taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.