Günün İddaa Kuponu 31.10.2021

31 Ekim Pazar günü için 2 Almanya Bundesliga, 1 İtalya Serie A Ligi mücadelesini kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Augsburg – Stuttgart: MS 2, 2.05 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 31 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 17:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg evinde Stuttgart‘ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Mainz deplasmanına konuk olan Augsburg, ilk yarısını 3-0 geride kapattığı mücadeleden, 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve son 4 haftayı 1 puanla geçirerek, düşme potasına girdi. Ligdeki kötü gidişatına çare bulamayan Markus Weinzierl’in öğrencileri, bir darbede Almanya DFB Kupası 2. Turu’nda alırken, Bochum’a deplasmanda elendi. Normal sürede 2-2’lik beraberliği yakalayan ve maçı seri penaltılara kadar taşımayı başaran Augsburg, üstünlüğü rakibine 5-4’lük sonuçla verdi ve erkenden kupaya veda etti. Augsburg iki kulvardaki performansıyla güven vermekten çok uzakta. Konuk ekip Stuttgart, Almanya Bundesliga sahnesinde 4 haftadır kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta evinde Union Berlin’i konuk eden Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, 57. dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kalırken, 1-0 geriye düştüğü mücadelede Faghir’in golüyle 1 puanı aldı. Bitime saniyeler kala aradığı golü 10 kişiyken bulan Stuttgart, rüştünü bir kez daha ispatladı ve kolay maç kaybetmediğini 10 kişi verdiği iç saha sınavında ispatladı. Almanya DFB Kupası’nda ise Köln’e 2-0 kaybederek lige dönen konuk ekipte asıl hedef, Almanya Bundesliga’nın alt sıralarından kurtulmak. Stuttgart ligin 13. sırasında yer alıyor. Son 4 haftada bileği bükülmeyen Stuttgart, Almanya DFB Kupası’nda 120 dakika mücadele eden ve lige yorgun dönen Augsburg karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Mönchengladbach – Bochum: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; 31 Ekim Pazar akşamı Mönchengladbach evinde Bochum‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘da 10. haftanın kapanış mücadelesi Türkiye saati ile 19:30‘da, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mönchengladbach, Almanya DFB Kupası’nın 2. Turu’na damga vurdu. Adi Hütter’in öğrencileri Bundesliga sahnesinde sezona istediği gibi başlayamasa da, lider Bayern Münih’i kupada tam 5-0’lık harika bir galibiyetle saf dışına itti. Rakibine tam 47 yıl sonra 5 farklı mağlubiyette tattıran Mönchengladbach, ligde aldığı 1-0’lık Hertha Berlin mağlubiyetinin ardından, tekrar toparlandı. Ligde 3 haftalık yenilmezlik serisini kaybeden ve 12. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, Münih karşısındaki performansıyla neler yapabileceğini ispatladı. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi Bochum, Milli araya kadar ligde zor anlar yaşarken, Milli ara dönüşü iki kulvarda birden vites yükseltti. Bundesliga’nın son 2 haftasında kalesini gole kapatarak Fürth ve Frankfurt’u mağlup eden Bochum, hafta içi çıktığı DFB Kupası 2. Tur mücadelesinde ise Augsburg’u saf dışına itti. Normal süresi 2-2’lik beraberlikle sona eren mücadeleyi seri penaltılar sonrasında kazanan Bochum, adını 3. Tur’a yükseltmeyi başarırken, Bundesliga’da ise düşme potasından kurtuldu. Bayern Münih’e büyük bir hezimet yaşatarak Bundesliga’ya dönen Mönchengladbach’ın, evinde galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum.

Sassuolo – Empoli: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 31 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde 11. hafta heyecanı yaşanırken, Sassuolo evinde Empoli ile 3 puan mücadelesi verecek. Türkiye saati ile 17:00‘de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz. Alessio Dionisi’nin öğrencileri Juventus deplasmanında doğru oyun planıyla kazanmayı başardı. İlk yarıda Frattesi’nin golüyle rakibine üstünlük kuran ev sahibi, ikinci yarının hemen başında üstünlüğünü kaybetse de, son ana kadar mücadeleden vazgeçmedi ve son saniyede yakaladığı en net gol fırsatını Lopez’in enfes şutuyla galibiyet golüne dönüştürdü. Son 3 haftadan namağlup çıkmayı başaran son 2 haftada ise üst üste galibiyetler alan Sassuolo, sezona etkisiz başlasa da, yükselen hücum performansıyla birlikte ligde vites yükseltti. Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde 10. haftayı mağlubiyetle kapatan takımlardan biri oldu. Salernatine karşısında ilk yarıyı 4-0, 90 dakikayı ise 4-2’lik üstünlükle tamamlayan Empoli, son şampiyon İnter karşısında ise geçtiğimiz hafta yetersiz kaldı. İlk 20 dakikada rakip kaleye baskı kurmayı başaran Empoli, aradığı golü bulamayınca İnter çabuk cevap verdi ve Empoli sahasında 2-0’lık yenilgiden kurtulamadı. 10 hafta sonunda 6 mağlubiyet, 4 galibiyetle 12 puan toplayabilen ligin yeni temsilcisi, 11. sırada yer alıyor. Serie A Ligi’nde 3 haftadır maç kaybetmeyen son 2 haftada aldığı galibiyetlerle güven tazeleyen Sassuolo, ligin yeni temsilcisi Empoli karşısında kazanma alışkanlığını sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.78

Bets10 Bahis Oranı: 5.93