Norwich City Leeds United İddaa Tahmini 31.10.2021

İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Norwich City evinde, Leeds United karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Norwich City ile Leeds United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Norwich City galibiyetine 3.45, beraberlik tercihine 3.70, Leeds United galibiyetine ise 2.12 verildiğini görüyoruz.

Norwich City’nin Galibiyeti Yok 

Norwich City’de galibiyet hasreti devam ediyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olan Norwich City, sahadan 7-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon 10 hafta geride kaldı ve Norwich City’nin henüz galibiyeti bulunmuyor. Sadece 2 beraberlik aldılar ve topladıkları 2 puan ile ligin dibinde yer alıyorlar. Bu sezon Carrow Road’da oynadığı 4 maçtan sadece 1 puan çıkartabilen Daniel Farke’nin ekibi, bu hafta Leeds United’ı konuk edecek. Maç öncesinde Norwich Citty’de Ben Gibson’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Leeds United Çıkış Arıyor

Leeds United, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Wolverhampton ile 1-1 berabere kaldı. Beraberlik golünü son dakikada Rodrigo’nun penaltısıyla buldular. Premier Lig’de bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, topladığı 7 puan ile 18. Sırada yer alıyor. Düşme hattında bulunan Leeds United’ın kötü bir sezon başlangıcı yaptığını belirtelim. Bamford’un yokluğunda hücumda da sorun yaşadıkları bir gerçek. Bu hafta Leeds United’da Patrick Bamford’un sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Norwich City – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norwich Citty’de Ben Gibson’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Leeds United’da Patrick Bamford’un sakatlığı sürüyor.

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Grant Hanley, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Milot Rashica, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Tyler Roberts

İddaa Tahmini

Leeds United’ın bu hafta kazanacağını düşünüyorum. Premier Lig’in son sırasındaki Norwich City’i mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.77

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Norwich City’de galibiyet hasreti devam etti. İç sahada konuk ettikleri Leeds United’a 2-1 kaybettiler.