Galatasaray Gaziantep FK İddaa Tahmini 31.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibinden uzak kalan Galatasaray iç sahada, Gaziantep FK karşısında galibiyet arayacak. 19.00’da başlayacak Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.49, beraberlik 4.85, Gaziantep FK kazanır ise 7.70 olarak açıklanmış. 

Galatasaray’da Hedef 3 Puan

Galatasaray, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olan Galatasaray, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Sarı Kırmızılılar, bu hafta Gaziantep FK karşısında galibiyet hedefliyor. Bu sezon ilk 10 haftada şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Galatasaray, lider Trabzonspor’un 10 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta Gaziantep FK’yı konuk edecek Galatasaray’da Sacha Boey ve Arda Turan sakat olan isimler.

Gaziantep FK Sürpriz Peşinde

Gaziantep FK bu sezon galibiyet ile tanışamadı. Süper Lig’de oynadıkları 5 deplasman maçında henüz galibiyet almayı başaramadılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada Giresunspor’u konuk eden Erol Bulut’un öğrencileri sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sezon Süper Lig’de 3 galibiyeti bulunan Gaziantep FK, toplamış olduğu 12 puan ile 12.sırada bulunuyor. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Gaziantep FK’da Hamza Mendyl kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Galatasary – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Sacha Boey ve Arda Turan sakat olan isimler. Gaziantep FK’da Hamza Mendyl kart cezalısı.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Morutan, Mbaye Diagne

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Steven Caulker, Djilibodji, Hamza Mendly, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Dicko, Muhammet Demir, Torgeir Börven

İddaa Tahmini 

Galatasaray’dan bu hafta galibiyet bekliyorum.  Gaziantep FK karşısında kazanırlar ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.49

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, haftayı 3 puan ile kapattı. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin mağlup olduğu haftayı galibiyet ile noktaladılar.