Borussia Dortmund Ajax İddaa Tahmini 03.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. Borussia Dortmund evinde, Ajax’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Borussia Dortmund ile Ajax zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Borussia Dortmund galibiyetinin 2.55, beraberlik tercihinin 4.00, Ajax galibiyetinin ise 2.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Borussia Dortmund’da Haaland Yok 

Borussia Dortmund, grupta oynadığı son karşılaşmada Ajax’a deplasmanda 4-0 kaybetmişti. Ajax karşısında birçok pozisyon buldular ama değerlendiremediler. Grupta oynadığı 3 karşılaşmada 6 puan toplayan Marco Rose’un ekibi, 2. Sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu ise Bundesliga’da Köln’ü konuk eden Borussia Dortmund, rakibini 2-0 ile geçmeyi başardı. Üst üste 4. Galibiyetini alan Borussia Dortmund, lider Bayern Münih’in takibini sürdürüyor. Bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Ajax’ı konuk edecek Borussia Dortmund’da Erling Haaland’ın sakatlığı devam ediyor.

Ajax Lider Konumda 

Ajax, grupta liderliğini sürdürüyor. Sporting’i 5-1, Beşiktaş’ı 2-0 ve Ajax’ı ise 4-0 ile geçmeyi başaran Hollanda ekibi, 9 puana sahip. Gruptan çıkma açısından önemli bir avantaj elde ettiklerini belirtelim. Grupta oynadıkları son maçta Borussia Dortmund’u 4-0 ile geçmeyi başaran Erik ten Hag’ın ekibi, bu hafta Sıgnal Iduna Park’ta Borussia Dortmund’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta sonu ise Hollanda Eredivisie’de Heracles ile karşılaşan Ajax, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Maç öncesinde Ajax’da Stekelenburg ve Onana’nın kadroda yer almadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Ajax Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund’da Erling Haaland’ın sakatlığı devam ediyor. Ajax’da Stekelenburg ve Onana’nın kadroda yer almadığını belirtelim.

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Akanji, Passlack, Julian Brandt, Dahoud, Belligham, Witsel, Reus, Axel Witsel, Hazard, Donyell Malen

Ajax’ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Edson Alvarez, Lisandro Martinez, Nicolas Tagliafico, Jurrien Maduro, Schuurs, Gravenberch, Dusan Tadic, Davy Klassen, Steven Berghuis, Sebastien Haller

İddaa Tahmini

Ajax, ilk maçı 4-0 kazanmayı başarmıştı. Borussia Dortmund, ilk maçta birçok fırsat yakaladı ama değerlendiremedi. Bu kez Dortmund’dan reaksiyon bekliyorum. Sıgnal Iduna Park’ta gollü bir maç izleriz. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.30

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. İki takımda skor üretti. Borussia Dortmund, evinde 3-1 kaybetti ve son 2 maçtan puan çıkartamadı.