Sporting Beşiktaş Bahis Tahmini 03.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubunda heyecan devam ediyor. Temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda, Sporting’e konuk olacak. Karşılaşma saat 23.00’te start alacak ve EXXEN platformunan izlenebilecek.

Sporting ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sporting kazanır 1.40, beraberlik 5.20, Beşiktaş kazanır ise 8.60 olarak açıklanmış.

Sporting’de Yüzler Gülüyor 

Sporting’de yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Portekiz Liga NOS’da Vitoria Guimaraes’i konuk eden Sporting, rakibini tek golle 1-0 mağlup etti ve çıkışını sürdürdü. Üst üste 5. Galibiyetini alan ve bu sezon ligde mağlubiyet yaşamayan Ruben Amorim’in öğrencileri, 26 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Lider Porto ile eşit puana sahipler. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Sporting, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Grupta oynadığı 3 maçta tek galibiyeti bulunan Sporting, 2 hafta önce Vodafone Park’ta Beşiktaş’ı 4-1 mağlup etmişti. Maç öncesinde Sporting’de Tiago Tomas’ın sakatlığı sürüyor.

Beşiktaş Son Sırada 

Beşiktaş, bildiğimiz gibi grupta son sırada yer alıyor. Oynanan 3 maçta da puan almayı başaramayan Siyah Beyazlılar, gruptan çıkma umutlarını iyice azalttı. Kalan 3 maçta en az 2 galibiyet şart ve bunun da kolay olmadığı aşikar. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Hatayspor’a konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta sonu ise ligde önemli bir maça çıkacak olan Beşiktaş evinde, Trabzonspor ile karşılaşacak. Bu sebeple Sergen Yalçın’ın Sporting maçında rotasyona gidebileceği konuşuluyor. Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son maçta Sporting’e iç sahada 4-1 kaybeden Beşiktaş, rakibine bu kez deplasmanda konuk olacak. Maç öncesinde Beşiktaş’ta önemli eksikler var. Vida, Nkoduou, Pjanic ve Rosier’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Sporting Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sergei Karasev. Mücadele Jose Alvalade Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sporting’de Tiago Tomas’ın sakatlığı sürüyor. Beşiktaş’ta önemli eksikler var. Vida, Nkoduou, Pjanic ve Rosier’in sakatlıkları bulunuyor.

Sporting'in İlk 11’i Belli mi?

Sporting’in muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Luis Neto, Sebastian Coates, Zou Feddal, Joa Palhinha, Pedro Porro, Jovane Cabral, Daniel Bragança, Nuno Mendes, Nuno SantosPaulinho

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Necip Uysal, Montero, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal, Alex TexeiraCyle Larin

İddaa Tahmini

Sporting’den galibiyet bekliyorum. İlk maçı Vodafone Park’ta 4-1 kazandılar. Yine rahat bir galibiyet alırlar. Sporting, 3 puanı kapar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sporting, rahat bir galibiyet aldı. Beşiktaş’ı 4-0 ile geçmeyi başardılar ve grupta 2. galibiyetini elde ettiler.