Sporting – Beşiktaş İddaa Tahmini 03.11.2021

3 Kasım Çarşamba günü Portekiz temsilcisi Sporting evinde temsilcimi Beşiktaş‘ı konuk edecek. C Grubu‘nun 4. hafta fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak ve EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Jose Alvalade Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Sporting galibiyetine 1.40, beraberliğe 5.20, Beşiktaş galibiyetine ise 8.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.37 oran kazandırıyor.

Sporting İstanbul Deplasmanında Kazandı

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ilk 2 haftayı Ajax ve Dortmund karşısında mağlubiyetlerle noktalayan Sporting, kendisi gibi ilk 2 haftada mağlubiyetten kurtulamayan Beşiktaş karşısına deplasmanda çıkarken, rakibinin zaaflarını iyi analiz eden ekip, doğru bir oyun planıyla İstanbul deplasmanından rahat bir galibiyet aldı. Gol perdesini Sebastian Coates açarken, Sarabia ve Paulinho farkı arttıran isimler oldu. Evine 4-1’lik galibiyetle dönen Sporting, Şampiyonlar Ligi sahnesinde umut bulurken, Portekiz Premier Ligi’nde ise namağlup performansını sürdürüyor. Ev sahibi kendi liginde 10 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş’ta Sakatlıklar Can Sıkıyor

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun ilk 3 haftasında mağlubiyetten kurtulamayan Beşiktaş, Sporting deplasmanı öncesinde bir şokta sakatlık haberleriyle yaşadı. Siyah Beyazlılarda Domagoj Vida, Georges-Kevin N’Koudou, Michy Batshuayi, Miralem Pjanic ve Valentin Rosier sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Evinde Sporting’e 4-1 mağlup olarak, gruptan umudunu kesen Beşiktaş, sadece Şampiyonlar Ligi sahnesinde değil, Türkiye Süper Ligi’nde de zor günler geçiriyor. Son haftayı Hatayspor karşısında 1-0’lık mağlubiyetle kapatan Beşiktaş, son şampiyon olarak sezona başlarken, 11 hafta sonunda liderin 7 puan gerisinde yer aldı.

Maç Bilgileri

Sporting – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sergei Karasev. Mücadele Jose Alvalade Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sporting takımında Tomas sakat. Beşiktaş’ta bu hafta Domagoj Vida, Georges-Kevin N’Koudou, Michy Batshuayi, Miralem Pjanic ve Valentin Rosier sakat.

Sporting'in İlk 11’i Belli mi?

Sporting’in muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Luis Neto, Sebastian Coates, Zou Feddal, Joa Palhinha, Pedro Porro, Jovane Cabral, Daniel Bragança, Nuno Mendes, Nuno SantosPaulinho.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Montero, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal, Alex TexeiraCyle Larin.

İstanbul deplasmanından harika bir galibiyet çıkaran Sporting, gruptan çıkma umutlarını sürdüren taraftı. Portekiz temsilcisi eksik bir kadro ile sahasına gelecek olan Beşiktaş karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.82

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.11

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Evinde 4 golle kazanan Sporting, Şampiyonlar Ligi umutlarına tam gaz devam ederken, evine 4 farklı mağlubiyetle dönen Beşiktaş devler sahnesinden umudunu kesti. Ev sahibi Sporting aldığı rahat galibiyetle bizleri yanıltmadı.