Real Madrid – Shakhtar Donetsk İddaa Tahmini 03.11.2021

İddaa fikstüründe 3 Kasım Çarşamba günü yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta mücadelesinde, Real Madrid sahasında Shakhtar Donetsk‘i konuk edecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın başlama saati 20:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Santiago Bernabeu Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Real Madrid galibiyetine 1.24, beraberliğe 6.40, Shakhtar Donetsk galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda.

Real Madrid Shakhtar’ı Deplasmanda Ezdi

Real Madrid cephesinde İspanya La Liga’nın son haftasında sahneye Vinicius Junior çıktı ve Elche deplasmanında takımını galibiyete taşıdı. 2-1’lik galibiyetle haftayı kapatan Real Madrid, 11 haftadan 24 puan toplamayı başarırken, liderin 1 maç ve 1 puan gerisinde lig serüvenini sürdürüyor. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ise 3 maçtan 6 puan topladı ve FC Sheriff ile birlikte liderlik koltuğunu paylaştı. İnter’i deplasmanda 2-1, Shakhtar Donetsk’i ise deplasmanda 5-0 mağlup eden ev sahibi, tek puan kaybını ise 2-1’lik FC Sheriff mağlubiyetiyle yaşadı. Shakhtar Donetsk’i deplasmanda hezimete uğratan Real Madrid, Ukrayna temsilcisini i Santiago Bernabeu’da ağırlayacak.

Shakhtar Donetsk Etkisiz Kaldı

Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Şampiyonlar Ligi sahnesinde yetersiz kaldı. Sezon başında göreve Roberto De Zerbiri’yi getiren konuk ekip, ligde zirve yarışına dahil olurken, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda en alt sıradan kurtulamadı. Ligde 13 haftadan 10 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 32 puan toplayan ve liderin 3 puan gerisinde yer alan Shakhtar Donetsk, D Grubu’nda ise 3 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. FC Sheriff’e 2-0 mağlup olarak gruba merhaba diyen ekip, iç sahada alınan 0-0’lık İnter beraberliğiyle umutlansa da, son haftayı evinde ağırladığı Real Madrid karşısında 5-0’lık mağlubiyetle tamamladı ve liderin 5 puan gerisine düştü.

Maç Bilgileri

Real Madrid – Shakhtar Donetsk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi B. Bastien. Mücadele Santiago Bernabéu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid takımında Bale, Casemiro, Diaz ve Valverde sakat. Shakhtar Donetsk cephesinde ise Konoplyanka ve Traore’nin sakatlığı bulunuyor.

Real Madrid’in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Odriazola, Toni Kroos ,Lucas Vazquez, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema.

Shakhtar Donetsk’in ilk 11’i Belli mi?

Shakhtar Donetsk’in muhtemel kadrosu: Andriy Pyatov, Marlon, Ismaily, Matviyenko, Dodo, Pedrinho, Antonio, Tete, Maycon, Manor Solomon, Fernando.

Real Madrid deplasmanda tek başına 2.5 gol barajını aşmayı başarırken, bu hafta iki takımında skor üreterek, tekrar 2.5 gol barajının aşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.34

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karim Benzema attı, Real Madrid evinde kazandı. 3 gole sahne olan mücadelede, Real Madird Benzema’nın 2 golüyle 3 puana uzandı. Kazananları tebrik ederiz.