Tottenham Vitesse İddaa Tahmini 04.11.2021

UEFA Konferans Ligi G Grubu 4. Maçında Tottenham iç sahada, Vitesse’yi konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı izlenebilecek.

Tottenham ve Vitesse arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 1.25, beraberlik 6.00, Vitesse kazanır ise 11.00 olarak açıklanmış.

Tottenham Rövanş Peşinde

Tottenham, geçtiğimiz hafta Premier Lig’de bir mağlubiyet daha yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Manchester United’a 3-0 kaybettiler. Premier Lig’de son 2 maçtan puan çıkartamayan Tottenham’da Nuno Espirito’nun görevine son verildi. Takımın başına ise Antonio Conte’nin getirildiğini belirtelim. Konferans Ligi’nde bu hafta Vitesse’yi konuk edecek Tottenham, 2 hafta önce rakibine deplasmana 1-0 kaybetmişti. Grupta oynadığı 3 maçta 4 puan toplayabilen Londra ekibi, bu hafta Vitesse karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. 

Vitesse’nin İşi Zor 

Vitesse, 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Tottenham’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Grupta oynadığı 3 karşılaşmada 6 puan toplayan Vitesse, 2. Sırada yer alıyor. Hollanda Eredivisie’de ise geçtiğimiz hafta Heerenveen’i 1-0 ile geçtiler. Son 5 maçta 10 puan toplayan Thomas Letsch’in öğrencileri, zirve takibini sürdürüyor. Bu hafta Tottenham’a konuk olacak Vitesse’nin işi, ilk maça göre daha zor olacak. Maç öncesinde Vitesse’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Tottenham – Vitesse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele White Hart Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Oliver Skipp, Lucas Moura, Tayguy Ndombele, Heung Min Son, Harry Kane

Vitesse'nin ilk 11’i Belli mi?

Vitesse’nin muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Danilho Doekhi, Tomas Hajek, Riechedly Bazoer, Daan Huisman, Enrico Hernandez, Sondre Tronstad, Maximilian Wittek, Eli Dasa, Lois Openda, Oussama Tannane

İddaa Tahmini

Tottenham’dan galibiyet beklentim var. İlk maçta Vitesse’ye 1-0 kaybettiler ama Conte’nin göreve gelişiyle iyi bir hava yakalarlar ve 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.62

Jetbahis Oranı: H1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, zorlandı ama kazanmasını bildi. Vitesse’yi 3-2 ile geçtiler. Conte yönetiminde ilk galibiyetini aldılar.