Rennes Mura İddaa Tahmini 04.11.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 4. Maçında Rennes iç sahada, Mura ile karşılaşacak. 23.00’te başlayacak karşılaşmayı EXXEN platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Rennes ile Mura takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Rennes galibiyetine 1.11, beraberlik tercihine 9.00, Mura galibiyetine ise 21.00 verildiğini görüyoruz.

Rennes Moralli

Rennes’de moraller yerinde. Hem Fransa Ligue 1’de hem iseKonferans Ligi’nde yoluna devam eden Rennes, grupta oynadığı 3 maçta 7 puan topladı ve liderliğini devam ettiriyor. Mura’yı 2 hafta önce deplasmanda 2-1 mağlup ettiler. Fransa Ligue 1’de ise son haftalarda üst üste puanlar alan Bruno Genesio’nun ekibi, 5. Sırada yer alıyor. Bu hafta içi Konferans Ligi’nde Mura’yı konuk edecekler. Maçın net favorisi olan Rennes’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Mura Zayıf Halka

Mura, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grupta oynadıkları ilk maçta Vitesse’ye 2-0, grubun ikinci maçında Tottenham’a 5-1 ve son olarak ise Rennes’e 2-1 kaybettiler. İlk 3 maçta puan almayı başaramayan Slovenya temsilcisi, puansız olarak son sırada yer alıyor. Gruptan çıkma ihtimalleri artık mucizelere bağlı diyebiliriz. Bu hafta grubun 4. Maçında Rennes’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Mura’da Luka Bobianec sakat olan isim.

Maç Bilgileri

Rennes – Mura Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mura’da Luka Bobianec sakat olan isim.

Rennes’in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Adrien Truffert, Aguerd, Meling, Traore, Camavinga, Borigeaud, Tait, Ugochukwu, Abline, Kamal Sulemana

Mura’nın muhtemel kadrosu: Matko Obradovic, Kous, Karnicnik, Strum, Marusko, Kouter, Horvat, Gorenc, Klepac, Cipot, Bobicanec.

Mura’nın ilk 11’i Belli mi?

Mura’nın muhtemel kadrosu: Matko Obradovic, Kous, Karnicnik, Strum, Marusko, Kouter, Horvat, Gorenc, Klepac, Cipot, Bobicanec.

İddaa Tahmini

Rennes’den farklı bir galibiyet beklentim var. Mura’yı rahat geçerler ve grupta liderliğini sürdürürler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.28

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes, 3 puanı tek golle aldı. Mura’yı iç sahada 1-0 mağlup ettiler.