Leicester City Spartak Moskova İddaa Tahmini 04.11.2021

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. Maçında Spartak Moskova deplasmanda, Leicester City’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 23.00’te EXXEN platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Leicester City Spartak Moskova arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Leicester City kazanır 1.33, beraberlik 6.10, Spartak Moskova kazanır ise 9.65 olarak açıklanmış.

Leicester City’den 4 Gollü Galibiyet

Leicester City, grupta oynadığı 3 karşılaşmada 4 puan topladı. Grupta ilk galibiyetini 2 hafta önce Spartak Moskova deplasmanında aldılar. Rakibini Patson Daka’nın 4 golüyle 4-3 mağlup eden Leicester City, dikkat çekici bir galibiyet almıştı. Geçtiğimiz hafta ise Premier Lig’de Arsenal’ı konuk eden Brendan Rodgers’ın öğrencileri, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştılar. Bu hafta Avrupa Ligi’nde Spartak Moskova’yı konuk edecek Leicester City’de James Justin ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor.

Spartak Moskova’da Moraller Bozuk

Spartak Moskova’da moraller bozuk. Rusya Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta Rostov’u konuk eden Rui Vitoria’nın öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 3 maçtan galibiyet çıkartamadılar. Avrupa Ligi’nde ise grupta oynadığı 3 maçta 3 puan toplayan Spartak Moskova, son sırada yer alıyor. Grupta tek galibiyetini Napoli deplasmanında almışlardı. İç sahada 4-3 kaybettikleri Leicester City’e bu kez King Power’da konuk olacaklar. Maç öncesinde Spartak Moskova’da Ezequiel Ponce ve Pavel Maslov’un sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Leicester City – Spartak Moskova Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformunda canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de James Justin ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor. Spartak Moskova’da Ezequiel Ponce ve Pavel Maslov’un sakatlıkları bulunuyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

Spartak Moskova'nın ilk 11’i Belli mi?

Spartak Moskova’nın muhtemel kadrosu: Aleksandr Maximenko, Samuel Gigot, Ayrton, Georgi Dzhikiya, Nikolai Rasskazov, Victor Moses, Zelimkhan Bakaev, Nail Umairov, Mikhail Ignatov, Roman Zobnin, Alexander Sobolev

İddaa Tahmini

Leicester City’nin grupta 4 puanı var. 2 hafta önce Spartak Moskova deplasmanında 4-3 kazandılar. Bu kez de King Power’da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.19

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.33

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, fırsatı iyi kullanamadı. Spartak Moskova ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar.