Günün İddaa Kuponu 04.11.2021

4 Kasım Perşembe günü için 3 Konferans Ligi Grup mücadelesini kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Roma – Bodo/Glimt: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; 4 Kasım Perşembe akşamı, Roma evinde Bodo/Glmit‘i konuk edecek. UEFA Konferans Ligi C Grubu‘nun zirve mücadelesi, Türkiye saati ile 20:45‘te sahne alacak ve EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. Roma için UEFA Konferans Ligi’nin 3. haftası tam anlamıyla bir kabustu. Norveç deplasmanında Bodo/Glimt karşısına 2’de 2 yaparak çıkan Roma, aldığı farklı galibiyetlerle C Grubu’nda liderlik koltuğuna otururken, favori olduğu en yakın rakibi Bodo/Glimt karşısında aldığı 6-1’lik mağlubiyetle yıkıldı. Hem Serie A Ligi hem de Konferans Ligi kapsamında sezonun en ağır yenilgisini alan Jose Mourinho’nun öğrencileri, Konferans Ligi dönüşü Serie A Ligi’nin son 3 haftasından 4 puan çıkardı. Lider Napoli’ye geçit vermeyen, Cagliari karşısında kazanan ekip, son hafta namağlup liderlik koltuğunu paylaşan Milan karşısında ise mağlubiyetten kurtulamadı. Norveç Eliteserien Ligi’nde şampiyonluk yürüyüşünü dolu dizgin sürdüren Bodo/Glimt, bitime 5 hafta kala en yakın rakibinin 7 puan üzerinde yer alıyor. Ligde tam 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Kjetil Knutsen’in öğrencileri, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’nde ise 3 maçtan 7 puan topladı. Roma’yı gerisinde bırakarak liderlik koltuğunu oturan Bodo/Glimt, rakibini iç sahada 6-1’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, İtalyan devi Roma karşısında sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çekti. Son 16 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Bodo/Glimt, Roma deplasmanında liderliğini korumak istiyor. Konferans Ligi C Grubu’nda zirve savaşı veren Roma ve Bodo/Glimt, ilk maçtaki hücum başarısını tekrarlayacak ve 4. haftada da rakip fileleri havalandıracaktır.

LASK Linz – Alashkert: H1, 1.34 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; UEFA Konferans Ligi A Grubu‘nda 4. hafta heyecanı yaşanırken, 4 Kasım Perşembe günü LASK Linz ile Alashkert karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 20:45. LASK Linz cephesinde teknik adam Dominik Thalhammer ile yollar ayrılırken, göreve Andreas Wieland geldi. Avusturya Bundesliga’da son 4 haftayı mağlubiyetlerle geçiren ve en alt sıraya demir atan ev sahibi, Konferans Ligi’nde 3 maçtan 7 puan çıkarmayı başarsa da, kötü lig karnesi LASK Linz’i teknik adam değişikliğine sürükledi. Grubun son haftasında Alashkert’i deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, rakibini zorlanmadan mağlup ederken, 3 maçta sadece 1 gol yedi ve 7 puan topladı. Alashkert’in Konferans Ligi kabusu devam ediyor. A Grubu’nda ilk 3 haftayı 3 mağlubiyetle geçiren konuk ekip, kalesinde tam 11 gole engel olamazken, en alt sıradan kurtulamadı. Son olarak evinde LASK Linz’e 3-0 kaybeden Ermenistan temsilcisi, gruptan çıkma umutlarını matematiksel olarak sürdürse de, sergilediği futbolla gruptan çıkma umutlarını tamamen yitirdi. Rakibine iç sahada gol dahi atamayan Alashkert, deplasmanda çok daha zor anlar yaşayacaktır. Namağlup performansıyla A Grubu’nda liderliği paylaşan LASK Linz, grubun zayıf halkası Alashkert karşısında bir kez daha farklı galibiyete imza atacak ve zirvedeki yerini koruyacaktır.

Zorya Luhansk – CSKA Sofia: MS 1, 1.83 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; 4 Kasım Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi C Grubu 4. haftasında, Zorya Luhansk evinde CSKA Sofia‘yı konuk edecek. Saat 20:45’te başlama düdüğü çalınacak müsabakayı EXXEN platformundan izleyebilirsiniz. Zorya Luhansk iki kulvarda birden aldığı üst üste galibiyetlerle, önce Ukrayna Premier Ligi’nde zirve yarışına dahil oldu, ardından Konferans Ligi’nde umutlarını son 3 haftaya taşıdı. Ligde son 2 haftayı Kolos ve Metalist 1925 galibiyetleriyle kapatan ev sahibi, Konferans Ligi sahnesinde ise CSKA Sofia’yı deplasmanda Allahyar’ın tek golüyle 1-0 mağlup etti. Grubu ilk 2 haftasında Bodo/Glimt ve Roma’ya mağlup olan Victor Skripnik’in öğrencileri, ilk 2 yarışına yeniden dahil oldu. Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofia, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’ne üst üste puan kayıplarıyla başladı. İlk hafta Roma karşısında 5-1’lik hezimete uğrayan konuk ekip, ikinci hafta ise en yakın rakiplerinden Bodo/Glimt’e iç sahada diş geçiremedi ve 0-0’lık beraberliğe razı geldi. Son haftayı ise 1-0’lık Zorya mağlubiyetiyle kapatan CSKA Sofia’nın, gruptan çıkma şansı mucizelere kaldı diyebiliriz. Namağlup devam ettiği Bulgaristan 1. Ligi’nin son haftasında Plodiv’e evinde 3-1’lik skorla kaybeden konuk ekip, ligde ilk hatasını yaparken, Konferans Ligi sahnesinde ise zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Grupta son haftayı galibiyetle kapatarak, umutlarını sürdüren Zorya Luhansk, deplasmanda mağlup ettiği rakibini taraftarı önünde de mağlup etmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 3.77

Bets10 Bahis Oranı: 5.81