Günün İddaa Kuponu (2) 04.11.2021

UEFA Avrupa Ligi Gruplarında 4. hafta mücadeleleri 4 Kasım Perşembe günü sahne alırken, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Lyon – Sparta Prag: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; 4 Kasım Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi A Grubu‘na 3’te 3 yaparak başlayan Lyon, evinde Sparta Prag‘ı ağırlayacak. 4. hafta mücadelesi EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20:45‘te naklen yayınlanacak. Lyon, UEFA Avrupa A Ligi A Grubu’nun 3. haftasında harika bir geri dönüşe imza attı. Konuk olduğu Sparta Prag deplasmanında 2-0 geriden gelerek skoru 4-2’ye getirmeyi başaran Lyon, Malo Gusto’nun 74. dakikada kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi kalırken, 1 kişi eksik mücadele ettiği zorlu Çek Cumhuriyeti deplasmanından 4-3’lük galibiyetle dönmeyi başardı ve ilk 3 haftanın tamamında galip çıkmayı başararak, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Maç başına 3 gol atan Lyon’da, Ekambi attığı 5 golle dikkat çekerken, Auoar ve Paqueta ise hücum hattının bir diğer etkili isimleri oldular. Fransa Ligue 1’de haftayı 2-1’lik Lens galibiyetiyle kapatan ve üst sıra yürüyüşünü ligde de sürdüren Peter Bosz’un öğrencileri, bu hafta evinde kazanarak gruptan lider çıkmayı büyük ölçüde garantileyebilir. Çekya temsilcisi Sparta Prag, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda 3. haftaya kadar namağlup yoluna devam etmeyi başarırken, Brondby ve Rangers karşısındaki iyi savunma performansı konuk ekibe 4 puanı getirmişti. 3. hafta ise evinde Lyon’u ağırlayan Pavel Vrba’nın öğrencileri, ilk yarıda Lukas Haraslin’in golleriyle 2-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sürdüremedi ve 4-3’lük mağlubiyetle haftayı tamamladı. Lyon karşısında dirençli bir futbol sergilese de, iyi hücum performansının yanı sıra, savunmada ilk kez bu kadar etkisiz kalan ve kalesinde ilk kez 4 gole engel olamayan Prag, Avrupa Ligi’nde etkili olmayı başarsa da, lider Lyon karşısında iç saha avantajına rağmen yetersiz kaldı.İki takımın karşı karşıya geldiği mücadelede tam 7 gol atıldı. Savunmada önemli açıklar veren, hücum hattında ise iyi performanslarıyla dikkat çeken tarafların, bu zorlu 90 dakikada da rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Brondby – Rangers: MS 2, 1.70 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; EXXEN platformundan 4 Kasım Perşembe günü naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta mücadelesinde, Brondby ile Rangers karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:45. Danimarka Süper Ligi’nde 5 haftadır bileği bükülmeyen ve son 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başaran Brondby, ligde istediği sonuçları almaya geçte olsa başlarken, Avrupa sahnesinde ise vasat performansını 3. hafta sona ererken, devam ettirdi. 3 maç sonunda golü ve galibiyeti bulunmayan Brondby, tek puanını ilk hafta evinde ağırladığı Sparta Prag ile 0-0 berabere kalarak alırken, 2. hafta Lyon’a 3-0, son hafta Rangers’a ise 2-0’lık skorlarla teslim oldu. Gruptan çıkma umutları sona ermek üzere olan Brondby, iç saha avantajına rağmen Rangers karşısında güven vermiyor. İskoçya temsilcisi Rangers, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’na üst üste alınan Lyon ve Sparta Prag mağlubiyetleriyle başlarken, namağlup liderlik koltuğunu korumayı başardığı İskoçya Premier Ligi’nin aksine, Avrupa sahnesinde vasatı aşamadı. Steven Gerrard ve ekibinin gruptan çıkma umutları 3. hafta öncesi fazlasıyla azalırken, konuk ekip evinde ağırladığı Brondby’i, Balogun ve Roofe’nin golleriyle 2-0 mağlup ederken, yarışa yeniden dahil oldu. Brondby karşısında bariz bir üstünlük kurmayı başaran Rangers, deplasmanda da aynı etkiyi göstermek istiyor. A Grubu’nun en kritik maçında galip çıkarak, üst tur umudunu sürdüren Rangers, iç sahada zorlanmadan mağlup etmeyi başardığı Brodby’i, deplasmanda da mağlup etmeyi başaracaktır.

Monaco – PSV: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Monaco ile PSV, 4 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45‘te kozlarını paylaşacak. UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta mücadelesi EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun lideri Monaco, en zorlu 2 deplasmandan 4 puanla çıkmayı başarırken, 3 maç sonunda toplamda 7 puana ulaştı ve grup lideri olmaya devam etti İlk hafta Sturm Graz’ı evinde 1-0 mağlup eden Niko Kovac’ın öğrencileri, Real Sociedad deplasmanında 1, PSV deplasmanından ise 3 puanla çıktı. Monaco, Fransa Ligue 1 sahnesinde zor günler geçirse de, Avrupa’da iyi hücum performanslarıyla hataya yer vermedi. Ligue 1’in 10. sırasında yer alan ev sahibi, geçen sezon son haftaya kadar şampiyonluk yarışı vermeyi başarırken, yeni sezona etkisiz başladı. Niko Kovac’ın öğrencileri, Ligue 1 performansıyla güven vermese de, Avrupa performansıyla göz dolduruyor. Hollanda temsilcisi PSV, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun 3. haftasında büyük bir fırsatı kaçırdı ve evinde ağırladığı Monaco’ya son dakika golüyle 2-1 mağlup olurken, liderliği rakibinin ellerine teslim etti. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Roger Schmidt’in öğrencileri, ikinci yarıda Gakpo ile beraberliği yakalasa da, mağlubiyetten kurtulamadı. Hollanda Eredivisie Ligi’nde lider Ajax ile zirve mücadelesi veren PSV, ligde 11 maçtan 8 galibiyet çıkarmayı başarırken, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun ilk 3 haftasında sadece en alt sıradaki Sturm Graz’ı deplasmanda 4-1’lik skorla mağlup edebildi. İlk maçta iki takımda birbirlerine gol atmayı başarırken, kazananı son dakika golü belirledi. Birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanan Monaco ve PSV’nin bu haftada gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.84

Bets10 Bahis Oranı: 5.34