Günün İddaa Kuponu (3) 04.11.2021

4 Kasım Perşembe günü için UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Grup mücadelelerini kupon olarak derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Real Sociedad – Sturm Graz: H1, 1.53 (iddaa) – 1.64 (Bets10) ; İspanya La Liga’nın lideri Real Sociedad, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda Sturm Graz ile karşı karşıya gelecek. 4 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 20:45‘te sahne alacak maçın yayın ekranı EXXEN. İspanya La Liga’nın lideri Real Sociedad, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde ilk galibiyetini aldı. 3. haftada Sturm Graz deplasmanına konuk olan Imanol’un öğrencileri, Isak’ın tek golüyle 3 puana uzanırken, 90 dakika içerisinde çok daha farklı bir galibiyete uzanacak pozisyonları değerlendiremedi. İspanya La Liga’da 11 haftadır maç kaybetmeyen Real Sociedad, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 3 hafta geride kalırken, yoluna namağlup devam ediyor. İlk 2 haftayı PSV ve Monaco karşısında gollü beraberliklerle kapatan Real Sociedad, İspanya La Liga’ya damga vuran performansını, Sturm Graz galibiyetiyle Avrupa sahnesine taşıdı. Konuk ekip Sturm Graz, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda Monaco, PSV ve Real Sociedad ile mücadele ederken, grupta ilk maçların sona ermesiyle birlikte zayıf halka haline geldi. 3 maçtan da puan çıkarmayı başaramayan Avusturya temsilcisi, kalesinde gördüğü 6 gole karşılık, rakip filelere sadece 1 gol gönderebildi. Evinde 1-0 kaybettiği Real Sociedad ile karşılaşacak olan konuk ekip, Avrupa Ligi öncesi ligde Salzburg ve Wolfsberger’e kaybederek, kötü Avrupa performansını lige yansıttı. Sturm Graz deplasmanda puan adına güven vermiyor. İki kulvarda birden harika performanslar sergileyen Real Sociedad, grubun en zayıf halkası Stumr Graz karşısında farklı skorla kazanarak yoluna devam edecektir.

Ferencvaros – Celtic: MS 2, 1.90 (iddaa) – 2.19 (Bets10) ; Ferencvaros evinde Celtic‘i konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi G Grubu‘nun 4. hafta fikstüründe yer alan mücadele, 4 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 23:00‘te başlayacak. Macaristan ekibi Ferencvaros, Peter Stöger yönetiminde kötü bir Avrupa performansı ortaya koyarken Macaristan Ligi’nde ise zirve yarışına dahil oldu. Ligde 10 haftadan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan toplayan ev sahibi, liderin 1 puan gerisinde yer alıyor. Ferencvaros, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise 3 maçtan puan çıkaramadı. Bayer Leverkusen, Real Betis ve Celtic karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan ev sahibi, en alt sıraya demir attı. Bu hafta hata yapma lüksü kalmayan Ferencvaros, 1 puan alsa dahi matematiksel olarak gruba veda edebilir. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ilk galibiyetini alan Celtic, zirve ile puan farkını 4’e indirdi ve bitime 3 hafta ilk 2 savaşına dahil oldu. İlk 2 hafta Real Betis ve Bayer Leverkusen engellerine takılan İskoçya ekibi, ligde vites yükseltmesiyle birlikte, Avrupa sahnesinde de daha iyi performanslar sergilemeye başladı. Evinde ağırladığı Ferencvaros karşısında Kyogo Furuhashi’nin golüyle 1-0 öne geçen, Vecsei’nin kendi kalesine attığı golle skoru 2-0’a getiren konuk ekip, skoru 90 dakika sonunda korumayı başarırken, mücadelede birde penaltı fırsatından yararlanamadı. İlk maçta rahat bir galibiyet alan Celtic, deplasmanda da 3 puanı hedefliyor. Evinde ağırladığı Ferencvaros karşısında rahat bir galibiyete imza atan Celtic’in, etkisini deplasmanda da sürdüreceğini ve Ferencvaros karşısında tekrar kazanacağını düşünüyorum.

Maccabi Tel Aviv – HJK Helsinki: H1, 1.67 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; 4 Kasım Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi sahnesinde bizleri, Maccabi Tel Aviv ile HJK Helsinki‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. A Grubu 4. hafta mücadelesi saat 20:45 itibariyle EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Konferans Ligi A Grubu’nun 3. haftasında HJK Helsinki deplasmanına konuk olan Maccabi Tel Aviv, liderlik koltuğundaki yerini 5-0’lık galibiyetle korudu. Rakibine 90 dakika boyunca adeta göz açtırmayan ev sahibi, 3 hafta sonunda 7 puana ulaştı. Tam 10 gol atmayı başaran Maccabi Tel Aviv cephesinde Eden Shamir ve Gavriel Kanichowsky attıkları 3’er gole gruba damgasını vurdu. Deplasmanda 5 farklı galibiyetle dönen İsrail temsilcisi, evinde 3 puanın mutlak favorisi. HJK Helsinki Finlandiya Veikkausliiga’da şampiyonluk kupasını kaldırdı. Normal sezonda büyük hatalarla liderliği kaybeden konuk ekip, Şampiyonluk Grubu’nda ise hatalarını telafi etti. Zor günlerden başarıyla çıkan HJK Helsinki, ligde vites yükseltirken, Konferans Ligi’nde düşüşe geçti ve Maccabi Tel Aviv’e iç sahada 5-0 mağlup oldu. Ligin sona ermesiyle birlikte tamamen UEFA Konferans Ligi’ne odaklanan Toni Koskela’nın öğrencileri, bu haftada galibiyet hedefine ulaşmakta zorlansa dahi, ilk maçtakinden çok daha iyi bir sınav verecektir. Deplasmanda rakibini hem skor tabelasında hem de sahada 90 dakika boyunca ezmeyi başaran Maccabi Tel Aviv, bir farklı galibiyete daha taraftarı önünde imza atacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.85

Bets10 Bahis Oranı: 6.82