Günün İddaa Kuponu (4) 04.11.2021

Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray’ında yer aldığı 3 UEFA Avrupa Ligi mücadelesini kupon olarak hazırladım. 4 Kasım Perşembe gününü kazanarak geçirmeniz dileğiyle.

Antwerp – Fenerbahçe: MS 2, 2.35 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi D Grubu‘nun 4. haftasında, temsilcimiz Fenerbahçe, Antwerp deplasmanına konuk olacak. 4 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak mücadeleye Bosuil Stadı ev sahipliği yapacak. Maçın yayın ekranı ise EXXEN. Antwerp’e, Fenerbaheç deplasmanında Samatta ve Gerkens golleriyle 1 puanı getirdi. UEFA Avrupa Ligi’ne kötü bir başlangıç yapan Belçika temsilcisi, ilk 2 hafta Olympiakos ve Frankfurt’a mağlup olurken, tek puanını İstanbul deplasmanından aldı. En net 2 fırsatı gole çeviren ev sahibi, geri kalan dakikalarda ise oyun hakimiyetini rakibine kaptırdı. 1 puan Antwerp’in üst tur umutlarını korumasını sağlasa da, Fenerbahçe karşısında sergilenen futbol gelecek haftalar için güven vermedi. Grubun zayıf halkası iç saha avantajıyla kazanarak, ilk 2 umutlarını Frankfurt ve Olympiakos maçlarına taşımak istiyor. Fenerbahçe zor günler yaşıyor. UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Süper Ligi’nde zirveden günden güne uzaklaşan Sarı Lacivertliler, üzerine birde gelen sakatlık haberleriyle yıkıldı. Türkiye Süper Ligi’nde Milli araya lider giren Fenerbahçe, Milli ara dönüşü üst üste 3 mağlubiyetle liderin 8 puan gerisine düşerken, son hafta Konyaspor mağlubiyetinde Altay, Valencia ve Gustavo uzun süreli sakatlıklar yaşadı. Teknik adam Vitor Pereira 3’lü savunma sisteminden vazgeçmezken, konuk ekip Avrupa sahnesinde 3 maçtan galibiyet çıkaramadı. Frankfurt ve Antwerp ile berabere kalan Fenerbahçe, Olypiakos’a ise 3-0 kaybetti. Sarı Lacivertliler gruptan çıkmak istiyorsa bu hafta Antwerp karşısında, kazanmak zorunda. İki takımın ilk maçında galibiyeti kaçıran taraf Fenerbahçe’ydi. Temsilcimiz deplasmanda fırsatları daha iyi değerlendirecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Galatasaray – Lokomotiv Moskova: MS 1, 1.53 (iddaa) – 1.76 (Bets10) ; Galatasaray ile Lokomotiv Moskova‘nın, 4 Kasım Perşembe günü vereceği 3 puan mücadelesi EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 20:45‘te start alacak UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. hafta mücadelesine NEF Stadı ev sahipliği yapacak. Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde 3. maçlar sona ererken, 270 dakikalık performansıyla Avrupa’ya damgasını vurdu. Namağlup grup liderliğine yükselen Sarı Kırmızılılar, Lazio ve Lokomotiv Moskova engellerini 3’er puanla geçmeyi başarırken, Marsilya deplasmanından 0-0’lık beraberlikle döndü. Kalesinde gole dahi izin vermeyen Fatih Terim’in öğrencileri, Türkiye Süper Ligi’nde de vites yükseltti. Beşiktaş debisini 2-1 kaybettikten sonra, Gaziantep karşısında 2-0’lık net bir galibiyet alan Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın mağlup olduğu haftada çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Galatasaray, Lokomotiv Moskova maçı öncesi çok formda. UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında Galatasaray karşısına yeni hocası Markus Gisdol yönetiminde çıkan Lokomotiv Moskova, evinde temsilcimize 1-0 mağlup olurken, teknik adam etkisi kendisini Rusya Premier Ligi’nde gösterdi. Ligde son 2 haftayı 2 galibiyetle geçiren Lokomotiv Moskova, Avrupa Ligi E Grubu’nda ise 3 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. 2 haftadır Avrupa sahnesinde mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, son 3 haftada gruptan çıkmak için mucize arayacak. Zor günler geçiren Lokomotiv Moskova’nın, İstanbul deplasmanında işi zor. E Grubu’na lider devam eden Galatasaray, en zayıf halka Lokomotiv Moskova karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirerek, 3 puan hedefine ulaşacaktır.

Bayer Leverkusen – Real Betis: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi G Grubu‘nda liderlik koltuğunu paylaşan Bayer Leverkusen ile Real Betis, 4 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, karşı karşıya gelecek. Dev maçın yayın ekranı EXXEN. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun lideri Bayer Leverkusen, grupların 3. haftasında konuk olduğu Real Betis deplasmanından 1 puanla dönerken, grupta ilk puan kaybını yaşadı. Almanya Bundesliga’da ise son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, iki kulvarda birden sezona fırtına gibi başlarken, kısa sürede düşüşe geçti. Almanya DFB Kupası’nda ise geçtiğimiz hafta içi Karlsruher’e elenen Gerardo Seoane’nin öğrencileri, son 5 maçında oldukça etkisizdi. Tekrar toparlanmak isteyen Leverkusen, en yakın rakibi Real Betis karşısında bir hataya daha izin vermek istemiyor. Real Betis, İspanya La Liga’da son haftayı ağır bir yenilgiyle kapattı. Atletico Madrid deplasmanından 3-0’lık yenilgiyle dönen Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, 12 hafta sonunda 3. mağlubiyetini alırken, iki kulvarda birden sezonun en ağır yenilgisini yaşadı. Real Betis, UEFA Avrupa Ligi serüvenine ise namağlup devam ediyor. 3 maçtan 7 puanla çıkmayı başaran ve son olarak Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kalan konuk ekip, rakibiyle zirveyi paylaşıyor. Bu hafta Leverkusen’in üzerine çıkmayı hedefleyen Real Betis, hafta sonunda alınan ağır yenilgiyi Avrupa’da liderliği ele geçirerek telafi etmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, kazanan zirveyi ele geçirecek, Gruba namağlup devam eden tarafların, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.06

Bets10 Bahis Oranı: 7.13