Fatih Karagümrük Galatasaray İddaa Tahmini 07.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Galatasaray deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Fatih Karagümrük ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 3.40, beraberlik tercihinin 3.60, Galatasaray galibiyetinin ise 2.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük Sürpriz Peşinde

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçen hafta 3. Mağlubiyetini yaşadı. Kayserispor deplasmanına konuk olan İstanbul ekibi, 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup oldu. Savunmadan Derrick Luckassen’in kırmızı kart görmesi, mağlubiyetin başlıca nedenlerinden biriydi. David Sassarini yönetiminde bu sezon 18 puan toplayan Fatih Karagümrük, Süper Lig’de 8. Sırada yer alıyor. Bu hafta Galatasaray’ı konuk edecek Fatih Karagümrük’te Derrick Luckassen kart cezalısı.

Galatasaray Evinde Kazandı

Galatasaray, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Gaziantep FK’yı 2-0 ile geçti. Vodafone Park’ta alınan Beşiktaş mağlubiyetini bir nevi telafi ettiler. Süper Lig’de bu sezon 6. Galibiyetini alan Fatih Terim’in öğrencileri, zirve yarışından kopmamak istiyor. Lider Trabzonspor’un 7 puan gerisinde yer alan Galatasaray 6. Sırada. Hafta içi Avrupa Ligi’nde Lokomotiv Moskova ile karşılaşan Sarı Kırmızılılar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bu hafta Galatasaray’da Sacha Boey ve Arda Turan sakat olan isimler.

Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’te Derrick Luckassen kart cezalısı. Galatasaray’da Sacha Boey ve Arda Turan sakat olan isimler .

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Efe Tatlı, Erhan Öztümer, Bertolacci, Zukanovic, Ahmed Musa Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük’ün iç sahada henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Galatasaray favori ama bu tip maçlarda hele ki Avrupa dönüşünde puan kayıpları yaşanabiliyor. Fatih Karagümrük, en az 1 puan almayı başarır.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.44

Rexbet Oranı: 10 (ç), Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük’ün iç sahadaki yenilmezlik serisi devam etti. Galatasaray karşısında 1 puan almayı başardılar.