Göztepe Konyaspor Bahis Tahmini 07.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında bulunan Göztepe evinde, Konyaspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.30’da Beın Sports kanalından canlı izlenebilecek.

Göztepe ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Göztepe kazanır 2.62, beraberlik 3.45, Konyaspor kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Göztepe Düşme Hattında

Göztepe’nin bu sezon Süper Lig’de 2 galibiyeti bulunuyor. Sadece Başakşehir ve Göztepe karşısında kazanabilen İzmir ekibi, Süper Lig’de düşme hattında. Geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanına konuk olan Nestor El Maestro’nun öğrencileri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Puanını 9’a yükselten Sarı Kırmızılılar, bu hafta Konyaspor’u ağırlayacak. Maç öncesinde Göztepe’de Halil Akbunar sakat. Obinna Nwobodo ise kart cezalısı.

Konyaspor Moralli

Konyaspor’da moraller yerinde. 2 hafta önce Kayserispor’u 2-0 mağlup etmeyi başaran Konyaspor, geçtiğimiz hafta ise Fenerbahçe karşısında da 2-1 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de bu sezon sadece 1 mağlubiyeti bulunan Yeşil Beyazlılar, lider Trabzonspor’un takibini sürdürüyor. İlhan Palut yönetiminde iyi bir hava yakalayan Konyaspor, bu hafta  Göztepe deplasmanında maçın favorisi. Maç öncesinde Konyaspor’da Ahmed Hassan sakat.

Maç Bilgileri

Göztepe – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göztepe’de Halil Akbunar sakat. Obinna Nwobodo ise kart cezalısı. Konyaspor’da Ahmed Hassan sakat.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Obinna Nwobodo, Soner Aydoğdu, Beykan Şimşek, Laurency, David Tijanic, Adis Jahovic

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Musa Çağıran, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Rahmanovic, Cikalleshi

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Bu karşılaşmada iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor’un zirve takibi devam ediyor. Göztepe deplasmanında da 3 puan almayı başaran İlhan Palut’un ekibi, 3. sıraya yükseldi.