Günün İddaa Kuponu 11.11.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 2 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Gürcistan – İsveç: MS 2, 1.32 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Gürcistan’ın grupta herhangi bir iddiası kalmadığın belirtelim. Grupta oynadığı 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Willy Sagnol’un öğrencileri, toplamda 4 puana sahip ve 4. Sırada yer alıyor. Ekim ayında Yunanistan ve Kosova ile karşılaşan Gürcistan, Yunanistan’a 2-0 kaybederken, Kosova deplasmanında ise 2-1 kazanmayı başarmıştı. Grupta ilk galibiyetini 7. Maçında alabilen Gürcistan, kalan son maçını ise İsveç ile oynayacak. Maç öncesinde Gürcistan’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. İsveç, Eleme gruplarının en dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. İspanya ve Yunanistan’ın bulunduğu grupta liderliğini devam ettiriyorlar. Grupta oynadıkları 6 karşılaşmada 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşayan Janne Andersson’un öğrencileri, en yakın takipçisi İspanya’nın 2 puan önünde lider konumda. Eylül ayında oynadığı 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan İsveç, Kosova’yı 3-0 ile geçmeyi başarmıştı. Son maçta ise Yunanistan karşısında 2-0 kazandılar. 15 puan ile liderliğini sürdüren İsveç, bu hafta Gürcistan karşısında maçın net favorisi. İsveç’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Gürcistan deplasmanında kazanırlar ve liderliğini sürdürürler.

Yunanistan – İspanya: H2, 2.10 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Yunanistan, grupta oynadığı 6 karşılaşmada 9 puan topladı. Matematiksel olarak gruptan çıkma şansları var ama bunun zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Ekim ayında Gürcistan’ı 2-0 ile geçen Yunanistan, bu galibiyetin ardından İsveç deplasmanına konuk oldu ve rakibine 2-0 kaybetti. Grupta ilk mağlubiyetin iyaşayan Johnny Vant Schip’in öğrencileri, 3. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları İspanya’nın 4 puan gerisindeler. Yunanistan’da maç öncesinde Pantelis Hatzidiakos’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. İspanya, lider İsveç’in ardından grupta 2. Sırada yer alıyor. Luis Enrique’nin ekibi, oynadığı 6 karşılaşmada 13 puan topladı ve kendine 2. Sırada yer buldu. Ekim ayında oynadığı 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan İspanya, Gürcistan ve Kosova karşısında rahat galibiyetler almıştı. 13 puana sahip olan İspanya, lider İsveç’in 2 puan gerisinde. Bu hafta kazanmaları son derece önemli. Olası bir puan kaybında ve İsveç’in kazanması halinde, İspanya’nın liderlik şansı kalmayacak. İspanya’nın puan kaybı yaşamaması gereken bir maç. Yunanistan’ı deplasmanda farklı mağlup ederler ve liderlik umutlarını son maça taşırlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.77

Bets10 Bahis Oranı: 3.40