Yunanistan İspanya İddaa Tahmini 11.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri B Grubu 7. Maçında İspanya deplasmanda, Yunanistan’ın konuğu olacak. Mücadele saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Yunanistan ve İspanya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Yunanistan kazanır 8.00, beraberlik 4.33, İspanya kazanır ise 1.47 olarak açıklanmış.

Yunanistan’ın İşi Zor

Yunanistan, grupta oynadığı 6 karşılaşmada 9 puan topladı. Matematiksel olarak gruptan çıkma şansları var ama bunun zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Ekim ayında Gürcistan’ı 2-0 ile geçen Yunanistan, bu galibiyetin ardından İsveç deplasmanına konuk oldu ve rakibine 2-0 kaybetti. Grupta ilk mağlubiyetin iyaşayan Johnny Vant Schip’in öğrencileri, 3. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları İspanya’nın 4 puan gerisindeler. Yunanistan’da maç öncesinde Pantelis Hatzidiakos’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

İspanya Kazanmak Zorunda

İspanya, lider İsveç’in ardından grupta 2. Sırada yer alıyor. Luis Enrique’nin ekibi, oynadığı 6 karşılaşmada 13 puan topladı ve kendine 2. Sırada yer buldu. Ekim ayında oynadığı 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan İspanya, Gürcistan ve Kosova karşısında rahat galibiyetler almıştı. 13 puana sahip olan İspanya, lider İsveç’in 2 puan gerisinde. Bu hafta kazanmaları son derece önemli. Olası bir puan kaybında ve İsveç’in kazanması halinde, İspanya’nın liderlik şansı kalmayacak.

Maç Bilgileri

Yunanistan – İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Podgorica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yunanistan’da maç öncesinde Pantelis Hatzidiakos’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Yunanistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Yunanistan’ın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, Bakakis, Stafylidis, Hatzidiakos, Giannoulis, Bakasetas, Galanopoulos, Pavlidis, Mantalos, Kourbelis, Limnios

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, AymericLaporte, Jordi Alba, Pau Torres, Marcos Alonso, Sergio Busquets, Koke, Pablo Gaviria, Mikel Oyarzabal, Ferran Tores, Pablo Sarabia

İddaa Tahmini

İspanya’nın puan kaybı yaşamaması gereken bir maç. Yunanistan’ı deplasmanda mağlup ederler ve liderlik umutlarını son maça taşırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya, tek golle kazandı. Yunanistan’ı 1-0 mağlup ettiler ve grupta liderliğe yükseldiler.