Macaristan San Marino İddaa Tahmini 12.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri I Grubunda heyecan devam ediyor. San Marino deplasmanda, Macaristan ile karşılaşacak. Mücadele saat 22.45’te başlayacak. Karşılaşmanın Türkiye’de yayıncısı bulunmadığını belirtelim.

Macaristan bugün San Marino karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Macaristan galibiyetine 1.00, beraberlik tercihine 41.00, San Marino galibiyetine 81.00 oran veriyor. 

Macaristan’a Mucize Gerek 

Macaristan’ın gruptan çıkma umutları mucizelere bağlı diyebiliriz. Ekim ayında oynadığı 2 maçtan da galibiyet çıkartamayan Marco Rossi’nin öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Arnavutluk’a 1-0 kaybetmişti. Bu mağlubiyetin ardından ise İngiltere’den puan almayı başardılar. Wembley’de 1-1 berabere kalan Macaristan, puanını 11 yaptı ama ilk 2 umutları iyice azaldı. Bu hafta San Marino’yu konuk edecek Macaristan’a kazanmak dahi yetmiyor. 2. Sıradaki Polonya’nın 1 puan alması halinde, 2.’ilk şansları ortadan kalkacak. 

San Marino Gol Yemeye Doymuyor 

San Marino’nun grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. Oynadığı 8 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan San Marino, grupta puansız olarak son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz Ekim ayında Polonya ve Andorra ile karşı karşıya gelen Franco Varrealla’nın öğrencileri, Polonya’ya 5-0, Andorra’ya ise 3-0 mağlup olmuştu. 8 maçta tam 32 gol yiyen San Marino, eleme gruplarının en fazla gol yiyen takımı konumunda.

Maç Bilgileri

Macaristan – San Marino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Puskas Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Macaristan'ın ilk 11'i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Gulasci, Adam Lang, Salai, Zsolt Nagy, Roland Varga, Adam Nagy, Szoboszlai, Lovrencsics, Mate Patkai, Sallai, Szalai

San Marino'nun ilk 11’i Belli mi?

San Marino’nun muhtemel kadrosu: Simoncini, Vitaioli, Simoncini, Giardi, Palazzi, D’Addario, Lundei, Gasperoni, Censoni, Berardi, Bernardi

İddaa Tahmini

San Marino’nun puan alma ihtimali yok denecek kadar az. Macaristan’dan farklı bir galibiyet bekliyorum. En az 5 gollü bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: 4.5 ÜST, Oran 1.70

Best10 Oranı: 4.5 ÜST, Oran 1.92

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Macaristan, farklı bir galibiyet aldı. Son sıradaki San Marino’yu 4-0 mağlup ettiler.