Andorra Polonya İddaa Tahmini 12.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri I Grubu 9. Maçında Andorra evinde, Polonya’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak. Mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor. 

AndorraPolonya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Andorra kazanır 67.00, beraberlik 12.00, Polonya kazanır ise 1.06 olarak açıklanmış.

Andorra’dan 2 Galibiyet 

Andorra’nın grupta 2 galibiyeti var. Bu 2 galibiyeti de San Marino’ya karşı aldılar. 8 karşılaşmada 6 puan toplayan Koldo’nun öğrencileri, grupta 5. Sırada yer alıyor. Grupta herhangi bir iddiası bulunmayan Andorra, kalan 2 maçta Polonya ve Arnavutluk ile karşı karşıya gelecek. Ekim ayında İngiltere’ye 5-0 kaybeden Andorra, San Marino deplasmanında ise 3-0 kazanarak 2. Galibiyetini almıştı. 

Polonya Avantajlı 

Poloınya, gruptan 2. olarak çıkmak için önemli bir avantaja sahip. Grupta oynadığı 8 karşılaşmada 17 puan toplayan Paulo Sousa’nın öğrencileri, 2. Sırada yer alıyor. Lider İngiltere’nin ise.3 puna gerisinde bulunuyorlar. En yakın takipçisi Arnavutluk’un 2 puan önünde bulunan Polonya, grupta oynadığı son maçta Arnavutluk’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu hafta Andorra deplasmanına konuk olacak Polonya’nın rahat bir galibiyet alması bekleniyor.

Maç Bilgileri

Andorra – Polonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nacional Andorra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İngiltere’de Markus Rashford’un sakatlığı sürüyor.

Andorra'nın ilk 11’i Belli mi?

Andorra’nın muhtemel kadrosu: Josep Gomes, San Nicolas, Llovera, Garcia, Vieira, Vales, Rebes, Rubio, Martinez, Pujol, Cristian Martinez

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Szczesny, Kedziora, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bereszynski, Krychowiak, Mateusz Klich, Zielinski, Jozwiak, Piatek, Lewandowski

İddaa Tahmini

Polonya’nın rahat kazanması gereken bir maç. Bu karşılaşmada en az 4 gol çıkar. Tercihim 3.5 gol üstünden yana.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.72

Rexbet Oranı: 3.5 ÜST, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Polonya, sürprize izin vermedi. Andorra’yı 4-1 mağlup ettiler ve grubu 2. sırada bitirmeyi garantilediler.