Türkiye – Cebelitarık İddaa Tahmini 13.11.2021

Türkiye, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu‘nda bitime 2 hafta kalırken, evinde Cebelitarık‘ı konuk edecek. Ay Yıldızlıların kazanmaktan başka şansı olmadığı mücadele 13 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 20:00‘de sahne alacak ve TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Türkiye galibiyetine oran açmazken, beraberliğe 34.00, Cebelitarık galibiyetine ise 101.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 4.5 Üst 1.63, 4.5 Alt 2.30 oran kazandırıyor.

Türkiye’de Hedef 3 Puandan Fazlası

2022 Dünya Kupası hayalleri G Grubu’nun son 2 haftasında devam eden Türkiye, 2 haftalık fikstürde önce en alt sıradaki Cebelitarık, ardından gruptan çıkma şansı kalmayan Karadağ ile karşılaşacak. Ay Yıldızlılar ilk maçta Cebelitarık karşısına çıkarken, en alt sıradaki rakibi karşısında farklı skorla kazanarak, averajda Norveç’i yakalamak istiyor. 2 maçını da kazanmaktan başka çaresi kalmayan Türkiye, lider Hollanda’nın 4, 2. sıradaki Norveç’in ise 2 puan gerisinde yer alıyor. İlk maçta Cebelitarık’ı deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, bu hafta Norveç’i averajda yakalamak için en az 6 farklı bir galibiyet almak zorunda. Saha mutlak favori olarak çıkacak olan Stefan Kuntz’un Türkiye’si, bol gollü bir galibiyeti hedefliyor.

Cebelitarık Yetersiz Kaldı

Celitarık, 2022 Dünya Kupası hayallerine haftalar öncesinde veda etti. İlk 6 haftanın tamamında mağlup olan konuk ekip, en alt sıraya demir atarken, zayıf savunma performansı Cebelitarık’ı averaj takımı haline getirdi. 6 haftada tam 34 gol yiyen ekip, rakip filelere ise sadece 3 gol gönderebildi. 6 haftada hiçbir rakibine 1’in üzerinde gol atmayı başaramayan Julio Ribas’ın öğrencileri, Türkiye karşısında puan adına güven vermiyor. Umutları tükenen ve Türkiye deplasmanına sadece prestij için çıkacak olan Cebelitarık’ın bu seviye için kadrosu fazlasıyla yetersiz.

Maç Bilgileri

Türkiye – Cebelitarık Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Serhiy Boiko. Mücadele Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Türkiye’de sakatlık problemi devam eden Cengiz Ünder aday kadrodan çıkarıldı.

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Rıdvan Yılmaz, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Ozan Tufan, Halil Dervişoğlu, Burak Yılmaz.

Cebelitarık'ın ilk 11’i Belli mi?

Cebelitarık’ın muhtemel kadrosu: Coeling, Chipolina, Sergeant, Chipolina, Barnett, Mouelhi, Britto, Badr Hassan, Walker, De Barr, Casciaro.

Gruptan çıkma şansı son 2 haftada devam ederken, en zayıf halka Cebelitarık karşısında farklı galibiyette ihtiyacı olan Türkiye, ilk maçta 3 gol attığı rakibine bu hafta 4.5 gol barajının üzerinde gol atmayı başarır.

İddaa Oranı: 4.5 ÜST Oran 1.48

Best10 Oranı: 4.5 ÜST, Oran 1.63

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye maça 6 golle damgasını vururken, Norveç’in puan kaybettiği haftada çok kritik bir galibiyetle 2. sıraya yükseldi ve son hafta Karadağ karşısına büyük bir avantajla çıkma şansı yakaladı. Kazananları tebrik ederiz.