Bosna Hersek – Finlandiya İddaa Tahmini 13.11.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 7. hafta mücadelesinde, 13 Kasım Cumartesi günü Bosna Hersek ile Finlandiya karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17:00‘de, S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Bosna Hersek galibiyetine 1.96, beraberliğe 3.40, Finlandiya galibiyetine ise 4.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Bosna Hersek’in Hata Lüksü Kalmadı

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, liderin 5, 2. sıradaki Ukrayna’nın ise 2 puan gerisinde yer alan Bosna Hersek’in gruptan çıkmak için son 2 haftalık fikstürde galibiyete ihtiyacı var. Bu hafta en yakın rakiplerinden Finlandiya ile karşı karşıya gelecek olan Ivaylo Petev’in öğrencileri, mağlup olması halinde 2. sıra umutlarını tamamen kaybedecek. Rakibinin 1 puan gerisinde yer alan Bosna Hersek, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Finlandiya karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirmek istiyor.

Finlandiya Yarışa Tutundu

Teemu Pukki, Kazakistan deplasmanında attığı gollerle takımı Finlandiya’yı Dünya Kupası yarışının içerisinde tuttu. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda Fransa ve Ukrayna karşısında aldığı mağlubiyetlerle 4. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, Kazakistan deplasmanından aldığı 2-0’lık galibiyetle puanını 8’e yükseltti ve 2. sıra ile farkı 1’e indirmeyi başardı. Kritik bir galibiyete imza atan Markku Kanerva ve öğrencilerinin zorlu fikstürü devam ediyor. Son 2 maçta kazanmaktan başka şansı olmayan Finlandiya, ilk maçta 2 gol atmasına rağmen 1 puan razı geldiği Bosna Hersek karşısında kazanmak istiyor.

Maç Bilgileri

Bosna Hersek – Finlandiya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Michael Oliver. Mücadele Bilino Polje Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bosna Hersek’in ilk 11’i Belli mi?

Bosna Hersek’in muhtemel kadrosu: Sehic, Kolasinac, Sunjic, Sanicanin, Cipetic, Hadziahmetovic, Visca, Gojak, Cimirot, Hodzic, Dzeko.

Finlandiya’nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jere Uronen, Daniel O’ Shaughnessy, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Joano Toivio, Glen Kamara, Robin Lod, Tim Sparv, Joel Pohjanpalo, Teuumy Pukki.

Dünya Kupası hayalleri için ya tamam ya devam niteliğinde bir sınav verecek olan Bosna Hersek ve Finlandiya’nın, bu zorlu karşılaşmada birbirlerine gol atmayı başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 4 gol sesinin çıktığı karşılaşmada Finlandiya 3 golle 3 puana uzandı. Konuk ekip Dünya Kupası yolunda çok değerli bir galibiyet alırken, Bosna Hersek büyük bir fırsatı kaçırdı. Kazananları tebrik ederiz.